Un ucrainean pentru CSU Suceava în lupta pentru promovarea în Liga Națională

CSU Suceava este cea mai activă pe piața transferurilor dintre adversarele sale din cadrul turneului pentru promovarea în Liga Națională. 

Echipa pregătită de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a transferat până în acest moment nu mai puțin de 8 jucători, toți având un CV impresionant și au venit cu gândul de a pune umărul pentru promovarea în Liga Națională a clubului sucevean.
Conform unui comunicat transmis pe pagina oficială de facebook a clubului, ucraineanul Sadovyi Viacheslav vine de la CSM Bacău, unde a evoluat în ultimele două sezoane. În vârstă de 30 ani, acesta are un fizic impresionant cu o înălțime de 1.93 m și o greutate de 107 kg. Sadovyi a mai evoluat pentru Budyvelnik Brovary (Ucraina), Tatran Presov (Slovacia), HC winLand Michalovce (Slovacia), Eger (Ungaria) și HC Odorhei. Acesta are și un palmares destul de consistent: vicecampion al Ucrainei, de trei ori campion al Slovaciei și de patru ori câștigător al Cupei Slovaciei.
CSU Suceava a mai transferat în această vară următorii jucători: Ștefan Grigoraș, Kostadin Petrov, Darius Makaria, Alin Câmpan, Valentin Anton, Baran Nalbantoglu și Alexandru Dascălu.
Totodată, în cursul zilei de astăzi, clubul sucevean a anunțat că pivotul Andi Tofănel a semnat prelungirea contractului, alegând astfel sa-și continue cariera în tricoul alb-albastru pentru încă două sezoane.
CSU Suceava va evolua în Grupa A la turneul pentru promovarea în Liga Națională, alături de Szejke Odorheiu Secuiesc, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau Mare.

Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts