Handbaliștii lui Răzvan Bernicu au reușit o victorie la scor în fața grupării Tricolorul Breaza

În etapa a 3-a din Grupa Valoare 1 a campionatului de juniori 2 masculin, echipa LPS Suceava a primit pe teren propriu vizita formației Tricolorul Breaza. Sportivii suceveni, pregătiți cu atenție de antrenorul Răzvan Bernicu, au reușit să obțină o victorie zdrobitoare, cu un scor final de 50-33.

Bazga Sebastian a fost cel mai bun marcator al echipei sucevene, reușind să înscrie 10 goluri în timpul meciului. În general, trupa lui Bernicu a arătat o performanță impresionantă, cu jocuri rapide, abilități tehnice solide și o apărare puternică.

La pauză, LPS Suceava a condus cu 22-14, iar în partea a doua a meciului și-au continuat jocul bun, cu o performanță remarcabilă în fața echipei Tricolorul Breaza.

Cu această victorie, LPS Suceava a acumulat 6 puncte și ocupă locul patru în clasamentul Grupării Valoare 1, la trei puncte distanță de Tricolorul Breaza, care se află pe locul 5.

În runda următoare, LPS Suceava se va deplasa la Buzău pentru a juca împotriva echipei ACS HC Buzău 2012, într-un meci care va fi cu siguranță un test dificil pentru tinerii handbaliști pregătiți de Răzvan Bernicu.

Total
0
Shares
Related Posts