Un sucevean câștigător al Cupei României cu FC Voluntari

Doru Popadiuc este un jucător promițător care a ieșit în evidență prin calitatățile sale în sezonul acesta la Voluntari. 

Împrumutat de la FCSB la FC Voluntari, Doru Popadiuc a reușit totuși să cucerească un trofeu spre deosebire de echipa de care aparține. Voluntari a produs seara trecută o surpriză în finala Cupei României învingând-o la penalty-uri pe favorita Astra Giurgiu cu scorul general de 6-4. Popadiuc a jucat doar 45 de minute în meciul cu Astra Giurgiu.

La numai 22 de ani, Popadiuc are 17 prezențe la naționala U21 și la naționala U19. Cu toate că nu se poate lăuda cu număr mare de goluri, acesta este un jucător de bază în echipa Voluntariului pe care a ajutat-o de foarte multe ori. Pentru mulți a fost o surpriză faptul că Voluntariul a cucerit Cupa României, însă acest aspect ar putea să ambiționeze mai mult echipele mici care au șansa lor în această competiție.

La finalul acestui sezon, Doru Popadiuc urmează să se întoarcă la FCSB, având șansa să evolueze într-o competiție europeană.

În urma problemelor financiare pe care Ceahlăul le avea în sezonul 2015/2016, existau zvonuri cum că Doru Popadiuc ar fi dorit la Rapid Suceava (actuala Foresta Suceava), însă cariera lui avea să ia o altă întorsătură când Steaua a oferit în schimbul lui și a altor doi colegi (Sebastian Chitoșcă și Cătălin Ștefănescu) suma de 150.000 euro.

Total
0
Shares
Related Posts