Un nou meci acasă pentru Foresta

Etapa din week-end a Seriei I din Liga a III-a debutează mâine cu cele două meciuri: Foresta Suceava-Râmnicu Sărat și Botoșani II-Metalul Buzău .

Echipă locală Foresta primește pe Areni vizita penultim-clasatei Râmnicu Sărat. Deși nu au pierdut niciun meci în acest an 2019, sucevenii nu traversează o formă de invidiat venind după două rezultate de egalitate: 1-1 la Fălticeni și 2-2 la Suceava cu Focșani. Aparent, meciul de mâine se anunță unul comod pentru echipa lui Selim Benachour, dat fiind faptul că pe Areni poposește o formație ce în 17 etape a reușit să strangă doar 10 puncte. La conferința de presă de dinaintea meciului, antrenorul principal al gazdelor a subliniat faptul că cele 2 rezultate de egalitate din etapele precedente nu sunt de bun augur pentru echipă și le-a cerut concentrare maximă elevilor săi în meciul de mâine. Prezent și el în fața presei, tânărul atacant sucevean Robert Martin a declarat că se simte în formă bună, drept dovadă cele 3 goluri înscrise în primele 3 meciuri ale anului și că își dorește să continue pe această linie. La fel ca și Benachour, Martin a declarat că rezultatul meciului de mâine depinde în mare măsură de modul cum Foresta va aborda patida, diferența dintre gazde și oaspeți, cel puțin pe hârtie, fiind una destul de mare. Foresta Suceava se află în acest moment pe poziția a 7-a în clasament, cu 26 de puncte, mâine având ocazia din nou de a urca 2 locuri dacă va obține victoria. Nu depind doar de ei însă, ci și de rezultatul celor de la Sporting Liești, care vor avea sâmbătă o misiune foarte grea împotriva Bucovinei Rădăuți. Locul 6 este ocupat de către Focșani care cu siguranță nu va avea cum să urce în clasament etapa aceasta, deoarece va sta din cauza meciului anulat cu Roman.

Așadar, mâine cu începere de la ora 15, publicul sucevean are o nouă ocazie de a vedea la treabă echipa locală într-un meci care pentru pariori pare clar de 1 solist. În tur, la Râmnicu Sărat, cele 2 formații au încheiat la egalitate, scor 1-1, pentru Suceava marcând moldoveanul Teodor Lungu.

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts