Dante Botoșani, de două ori mai bună decât Foresta Suceava

Foresta Suceava debutează cu stângul și în campionatul Ligii a III-a. ”Galben-verzii” au înregistrat a doua înfrângere din acest sezon după cea din Cupa României, ambele cu aceeași formație, CS Dante Botoșani.

Start nereușit pe banca tehnică pentru Ionuț Moșteanu care după eliminarea din Cupa României, bifează și o înfrângere la primul joc în campionatul Ligii a III-a. Dante Botoșani pare să fi devenit călăul echipei sucevene pe care o învinge de două ori în mai puțin de o lună.

”Galben-verzii” au plecat cu gânduri mari la Dorohoi, după cum anunțau jucătorii și staff-ul echipei la conferința de presă de la mijlocul acestei săptămâni. Plecați după puncte, elevii lui Moșteanu s-au întors cu coada între picioare. De un singur gol au avut nevoie botoșănenii pentru a-i trimite pe suceveni acasă fără nici un punct. Vlad Codău a fost eroul lui Dante în minutul 68 al partidei. Mai mult decât atât, la faza golului, goalkeeper-ul Alexandru Tătaru a comis-o grav, însă din păcate s-a și accident destul de serios. Se pare că ar fi vorba despre o ruptură a unei mâini ceea ce îl va ține cu siguranță pe tușă pentru o vreme.

Foresta Suceava va încerca să câștige primele puncte în etapa următoare când va evolua pe teren propriu în compania fomației CSM Bacău.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Sportul botoșănean în imagini

Total
0
Shares
Related Posts