Ultima șansă a Fălticeniului pentru a prinde play-off-ul

Șansele ca Șomuz Fălticeni să prindă play-off-ul Ligii a III-a sunt foarte mici, însă elevii lui Ionesi speră într-o minune.

Ultima etapă a sezonului regulat este de totul sau nimic pentru Șomuz Fălticeni care deși are șanse foarte mici pentru a mai prinde un loc de play, atât jucătorii cât și staff-ul cred în șansa lor, însă sunt realiști. O victorie nu le-ar putea aduce calificarea în play-off, fălticenenii stau și la mâna rezultatelor în care sunt implicate Hușana Huși și Ceahlăul Piatra Neamț. Pe hârtie, Hușana Huși pare să aibă cel mai ușor joc dintre celelalte contracandidate, în timp ce Ceahlăul Piatra Neamț o înfruntă pe Foresta Suceava, iar elevii lui Ionesi vor încerca să câștige împotriva liderului Seriei I, Dante Botoșani.

Cu toate acestea, tehnicianul grupării fălticenene, Iulian Ionesi, speră ca o eventuală victorie să le ofere un moral bun jucătorilor indiferent că vor evolua în play-off sau în play-out.

”În primul rând ne dorim foarte mult să câștigăm meciul. Indiferent de celelalte rezultate e foarte important sa încheiem sezonul regulat cu o victorie. În al doilea rând, abia la finalul meciului ne vom uita și la celelalte rezultate. Credem în șansa noastră până la final. Șansele sunt destul de mici, dar daca obținem victoria pot spune că sunt mulțumit.”, a declarat Iulian Ionesi, antrenorul formației fălticenene.

Meciul dintre Șomuz Fălticeni și Dante Botoșani este programat pentru sâmbătă, 26 martie, ora 15:00, pe stadionul ”Constantin Jamaischi”.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Robin Vasilius

Total
0
Shares
Related Posts