Turul județului la fotbal | Spectacol și în teren și în tribune la Dolhasca

Derby-ul dintre Siretul Dolhasca și FC Pojorâta a fost un adevărat spectacol atât în teren cât și în tribune. 

Într-o altă duminică în care am reușit să-l «corupem» din nou pe președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, să ne fie comentator într-unul din derby-urile Ligii a IV-a, ne-am deplasat la Dolhasca acolo unde avea să se desfășoare unul dintre cele mai interesante jocuri ale etapei. Aflasem și noi de celelalte rezultate ale etapei în meciurile care s-au desfășurat începând cu ora 11:00 și abia așteptam să vedem ce ne poate oferi cele două formații.

Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru Siretul Dolhasca, formație care în minutul 9 a deschis scorul prin Vlăduț Costan cu un șut spre vinclu fără a-i oferi vreo șansă goalkeeper-ului din Pojorâta, George Niga.

Descoperiți din nou, în minutul 17, Pojorâta mai primește o lovitură, iar atacantul gazdelor, Alin Scutariu face 2-0. Lucrurile păreau să se complice pentru oaspeți care veneau după două jocuri fără victorie, iar un eventual eșec în derby-ul de astăzi i-ar fi îndepărtat mai mult de primul loc.

Încă buimăciți, jucătorii Pojorâtei se văd conduși în minutul 25 cu scorul de 3-0 grație reușitei lui Constantin Grădinariu. La acest scor, Dolhasca a făcut pasul în spate și aștepta greșeala adversarului, un adversar de nerecunoscut. Chiar și așa, până la pauză tabela a rămas neschimbată, iar formația din Dolhasca a intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri.

În repriza secundă s-a văzut o oarecare schimbare în tabăra Pojorâtei care a intrat mai montată și mai decisă de la vestiare. În minutul 51, golul lui Andrei Balan le dădea speranțe elevilor lui Vasile Bosancu. Au urmat câteva minute de dominare a oaspeților, însă fără a mai schimba tabela. Jucătorii Pojorâtei au avut câteva șanse pe care le-au irosit, însă un merit important l-a avut și Angel Băiceanu care a avut câteva intervenții salvatoare. Căpitanul oaspeților, Alex Jitariuc a trimis o minge în transversala porții de pe la circa 25 de metri. Și tot pe final, același Alex Jitariuc a avut șansa de a mai reduce din diferența de două goluri, însă acesta a irosit un penalty trimițând mingea peste poarta apărată de Angel Băiceanu.

Scor final, 3-0, iar Dolhasca rămâne în fotoliul de lider și după această etapă. Echipa antrenată de Dan Liuță va juca săptămâna viitoare într-un alt derby al Ligii a IV-a pe stadionul din Ițcani în compania Juniorului Suceava. Cel mai probabil, jocul dintre Juniorul Suceava și Siretul Dolhasca va fi transmis pe pagina de facebook a site-ului SportSV.ro.

Spectacol nu a fost doar în teren ci și în tribune

Cele două formații

Se poate juca și fotbal

Față de experiența de la ultimul joc dintre FC Pojorâta și Șomuzul Preutești, unde am fost foarte dezamăgit de «anti-jocul» ambelor echipe, astăzi am avut parte de un meci frumos în care protestele au fost aproape inexistente. Pe această cale vreau să felicit ambele echipe pentru că au oferit un joc frumos cu goluri frumoase și fair-play în teren.

Mulțumesc totodată și colegilor Paul Andrei Beșleagă (NEst-TV Channel) și Gabriel Mihai (SportSV.ro) și nu în cele din urmă, îi mulțumesc președintelui AJF Suceava, Ciprian Anton pentru că este tot timpul alături de noi din toate punctele de vedere.

Ne vedem duminica viitoare pe stadioanele din județ!

VIDEO MECI INTEGRAL 

https://www.facebook.com/sportsv.ro/videos/446157589328098/

ALBUM FOTO 

Click aici

PS: Ciprian Anton, cel mai bun comentator din România! 🙂

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts