Turul județului la fotbal revine în acest weekend

După două săptămâni de pauză, în acest weekend revenim pe terenurile de fotbal din județ pentru a transmite un nou joc de Liga a IV-a. 

Și în acest weekend vom avea parte de un derby al Ligii a IV-a în direct pe pagina de facebook a site-ului SportSV.ro. Meciul pe care urmăritorii site-ului vor avea ocazia să-l vizioneze în acest weekend este jocul dintre Șomuzul Preutești și Siretul Dolhasca. Formația din Preutești ocupă locul al treilea în Liga a IV-a, în timp ce Siretul Dolhasca este liderul la zi al acestui campionat. Neînvinși încă în acest sezon, Siretul Dolhasca va rămâne pe prima poziție indiferent de rezultatul meciului de duminică. De partea cealaltă, Preuteștiul vrea să-i administreze Siretului Dolhasca prima înfrângere din acest sezon. De menționat și faptul că jocurile dintre Șomuzul Preutești și Siretul Dolhasca au fost tot timpul spectaculoase și totodată este considerat și unul dintre derby-urile de drept ale Ligii a IV-a. Există o mulțime de motive pentru care am ales să transmitem acest joc.

Așadar, ne vedem, duminică, 20 octombrie 2019, la Preutești să aniversăm cei doi ani de ”Turul județului la fotbal” cu un derby al Ligii a IV-a.

Mulțumim pe această cale partenerilor noștri Asociația Județeană de Fotbal Suceava și NEst-TV Channel.

Total
0
Shares
Related Posts