Turul județului la fotbal | Penultima locație din acest sezon

Cu tristețe spun că suntem aproape de finalul sezonului și de un final pentru GalbenVerde.ro 

Există o vorbă ”Orice sfârşit este doar un nou început” cam așa va fi și cu GalbenVerde.ro care în pauza de vară va deveni SportSV.ro. Vom continua proiectele noastre și sezonul următor într-un nou format cu multe surprize, dar și cu oameni noi. Mai multe detalii o să vi le oferim peste două săptămâni. Până atunci ”Turul județului la fotbal” va ajunge în acest weekend într-o locație nouă, spun nouă pentru că deși s-a ”luptat” de multe ori să ne aducă în localitatea lor, cei din Poieni-Solca au reușit acest lucru într-un final.

Clasamentul voturilor din această săptămână: 

  1. Sporting Poieni Solca – 287 de voturi
  2. Stejarul Cajvana – 11 voturi
  3. AS Balada Ciprian Porumbescu – 1 vot

Așa cum v-am obișnuit, vom oferi celui mai bun jucător al meciului din cadrul echipei câștigătoare a episodului ”Turul județului la fotbal” o statuetă și o diplomă. Felicitări echipelor participante și numărului mare de susținători pe care l-au avut, ne dorim să ajungem la fiecare dintre voi în viitorul apropiat, știm că unii dintre voi vă doriți să fim prezenți la cele puternice jocuri pe care le disputați pe teren propriu, însă depinde tot de voi și de modul în care vă mobilizați.

Mulțumim pe această cale domnului președinte al AJF Suceava, Ciprian Anton pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă în cadrul acestui proiect.

Duminică, 2 iunie 2019, vom fi prezenți la jocul dintre Sporting Poieni-Solca și Șomuzul Preutești.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts