Sponsori Sponsori

Turul județului la fotbal ajunge în week-end la Vatra Moldoviței

Episodul acesta din cadrul proiectului ”Turul județului la fotbal” a fost câștigat de Vatra Moldoviței. 

Voturile de pe pagina de facebook a site-ului GalbenVerde.ro alterează de la o săptămână la alta. Dacă săptămâna trecută a fost o luptă strânsă până în ultima clipă, în această săptămână Vatra Moldoviței s-a impus destul de ușor la numărul de voturi.

Una peste alta, Vatra Moldoviței ne stârnește unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le avem. În cele două vizite de până acum, am reușit să vedem două victorii, dar și o atmosferă diferită și totodată fără evenimente neplăcute.

Clasamentul acesti săptămâni: 

  1. Victoria Vatra Moldoviței – 78 de voturi
  2. Viitorul Negostina – 8 voturi
  3. Sporting Poieni-Solca – 4 voturi
  4. ACS Stejarul Cajvana – 2 voturi
  5. Juniorul Suceava – 1 vot
  6. Viitorul Liteni – 1 vot

Duminică, de la ora 11:00 vom fi prezenți pentru a urmări jocul dintre Victoria Vatra Moldoviței și Viitorul Verești. Așa cum v-am obișnuit, vom oferi celui mai bun jucător al meciului din cadrul echipei câștigătoare a episodului ”Turul județului la fotbal” o statuetă și o diplomă. Felicitări echipelor participante și numărului mare de susținători pe care l-au avut, ne dorim să ajungem la fiecare dintre voi în viitorul apropiat, știm că unii dintre voi vă doriți să fim prezenți la cele puternice jocuri pe care le disputați pe teren propriu, însă depinde tot de voi și de modul în care vă mobilizați.

Mulțumim pe această cale domnului președinte al AJF Suceava, Ciprian Anton pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă în cadrul acestui proiect.

Total
0
Shares
Related Posts