Viitorul Liteni, tot mai aproape de titlul de campioană a Ligii a IV-a

În Liga a IV-a din județul Suceava, lupta pentru titlul de campioană se intensifică pe măsură ce se apropie finalul sezonului. Viitorul Liteni reușește un nou succes și își păstrează distanța față de Juniorul Suceava care a obținut de asemenea o victorie importantă în etapa a XIX-a, însă trupa lui Laurențiu Berezoschi trebuie să recupereze un avantaj de 11 puncte față de echipa din Liteni.

Echipa pregătită de Demis Maranda și Cătălin Holca a reușit o victorie categorică în fața Progresului Frătăuții Vechi, scor 5-1. Echipa din Liteni se menține astfel pe fotoliul de lider în clasament, la 11 puncte avans față de Juniorul Suceava și Șomuzul Preutești. Pentru gruparea din Liteni au punctat Lungu (hattrick), Gliga, Nuțescu și Romaș.

Juniorul Suceava a obținut, de asemenea, o victorie importantă, cu scorul de 1-0 împotriva echipei Bucovina Dărmănești. În ciuda faptului că a obținut un punct în partida cu Academica Gălănești, Șomuzul Preutești a pierdut teren și în lupta pentru titlu, situându-se acum la 11 puncte distanță față de liderul Viitorul Liteni.

În alte partide din etapa a XIX-a, Foresta II Suceava a învins echipa Dorna Vatra Dornei cu scorul de 5-1, iar Victoria Vatra Moldoviței a câștigat cu 2-1 împotriva celor de la Sporting Poieni Solca. În schimb, Rarău Câmpulung a pierdut acasă în fața Recoltei Fântânele cu scorul de 1-2.

Siretul Dolhasca a câștigat la masa verde cu scorul de 3-0 împotriva Concordiei Grămești, întrucât echipa oaspete a fost exclusă din campionatul Ligii a IV-a.

Clasamentul Ligii a IV-a InterConti poate fi accesat AICI.

Total
0
Shares
Related Posts