Conducerea clubului Șomuz Fălticeni ține situația sub control

Șomuz Fălticeni se află într-o situație delicată, o stiuație în care se găsesc mai multe echipe din fotbalul românesc. 

Formația Șomuz Fălticeni se află pe poziția a noua în eșalonul al treilea de fotbal românesc, iar în prima și singura etapă din partea a doua a campionatului, fălticenenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 în fața formației CSM Bacău. Până în acel moment, conducerea clubului anunța că jucătorii sunt cu salariile la zi, iar municipalitatea în frunte cu primarul orașului, Cătălin Coman sunt aproape atât din punct de vedere financiar cât și fizic alături de echipa de fotbal.

Iulian Darabă, directorul sportiv al clubului fălticenean a declarat pentru SportSV.ro că momentan, conducerea clubului respectă hotărârile autorităților și că vor lua o decizie atunci când lucrurile se vor clarifica. În prezent, acesta a dat asigurări că clubul de fotbal nu va avea de suferit și că împreună cu conducerea clubului și autoritățile locale vor căuta cele mai bune soluții.

”Conducerea clubului are în atenție staff-ul tehnic și lotul de sportivi, așadar momentan și noi respectăm hotărârile autorităților privind protejarea populației împotriva pandemiei. De asemenea, se analizează posibilitatea respectării C.A.S., o decizie finală va fi luată în momentul în care vom avea toate detaliile referitoare la prevederile legale.”, a precizat Iulian Darabă. 

Surse neoficiale din cadrul Federației Române de Fotbal au anunțat că activitatea fotbalistică are șanse mici să se reia mai repede de începutul lunii mai.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts