Sponsori Sponsori

Mihăiță Mardari: ”Făceam naveta cu bicicleta pentru a-mi îndeplini visul”

”Fotbalist în Bucovina”, proiectul care aduce în atenția dumneavoastră poveștile neștiute ale fotbaliștilor din județul Suceava revine. 

Se spune că în viață toate au început, iar un vis poate deveni realitate mai devreme sau mai târziu doar dacă încerci și muncești suficient de mult. Ursula Yvonne Sandner spunea «Ai reuşit? Mergi mai departe! Ai eşuat? Învaţă-ți lecţia şi continuă-ţi drumul», iar acest citat este valabil pentru fiecare dintre noi. Astăzi, vom afla povestea unui tânăr cu potențial, pasionat al sportului rege, care numai la cei 19 ani visează că într-o zi va juca alături de idolii săi, dar știe că toate se fac pas cu pas. Așadar, haideți să-i cunoaștem povestea lui Mihăiță Mardari.

”Pentru că fotbalul înseamnă pasiune, intensitate și emoție în cea mai pură formă a sa, indiferent că este pe stadion, pe gazon sintetic sau în tribune și în fața ecranelor. Pentru că fotbalul este despre sentiment și conexiune umană. Pentru că în fotbalul adevărat se pune suflet. De mic am iubit fotbalul de când am început sa merg cu băieții din sat la fotbal la sala de sport din Dolhasca unde am întâlnit un om minunat și  anume Constantin Ferariu nici nu am cum să-mi exprim mulțumirile că datorită lui nu mi-aș fi îndeplinit visul de a juca fotbal și de a pune suflet și am fost foarte serios la fiecare antrenament și la orice sfat pe care mi-l spunea. De asemenea țin să-i mulțumesc domnului Nicolae Bacaințan care m-a sprijinit, m-a îndrumat și m-a sfătuit la fiecare meci fie că era acasă fie că era în deplasare, mereu a fost alături de mine. Mulțumesc familiei mele care mereu m-a sprijinit în tot ce mi-am dorit să fac.”, a spus Mihăiță Mardari.

Tânărul fotbalist de 19 ani își amintește de momentele în care era nevoit să facă naveta cu bicicleta la antrenamente câțiva km pe zi, însă speră ca într-o zi să devină mai mult decât un fotbalist de nivel județean, iar vârsta îl va ajuta cu siguranță să urce pe această scară a fotbalului.

”Zilnic când aveam antrenament făceam kilometri mulți până la Dolhasca dus-întors cu bicicleta pentru că am vrut să-mi îndeplinesc visul de a juca la o echipa de fotbal, de a pune suflet echipei și să dau tot ce e mai bun pe teren. Acum joc în Liga a V-a la Viitorul Forăști, formație pentru care de două sezoane și mă simt foarte bine alături de grup. Și acum îmi amintesc curajul pe care mi l-a oferit domnul Gabriel Dumitru, șoferul de microbuz, în deplasarea de la Hânțești, iar încurajările sale au avut efect asupra jocului unde am reușit să obținut prima victorie. Pentru mine este o onoare și vreau să le mulțumesc tuturor care mă susțin din club, mulțumesc că au ales sa fiu căpitan de echipă și că au avut încredere în mine că pot sa coordonez echipa, iar această responsabilitate nu face decât să mă dedic și mai mult fotbalului.”, a mai transmis tânărul fotbalist.

Mihăiță Mardari: ”Muncesc zilnic și sper că într-o zi visul meu de a juca la un nivel mai sus se va îndeplini”

”În afara terenului muncesc zilnic și aștept cu nerăbdare fiecare week-end, aștept să joc fotbal, să fac ceea ce-mi place, iar pentru asta mă antrenez acasă în fiecare zi pentru a obține rezultate bune, studiez, caut pe internet fel și fel de antrenamente pe care pot să le fac și eu. Visul meu e ca într-o zi să urc treptat și să acumulez tot mai multă experiență. Sunt atât de multe lucruri pe care ți le poate oferi fotbalul, dar trebuie să crezi în visul tău și să muncești în fiecare zi pentru acest lucru.”, a conchis Mihăiță Mardari.

Dacă știi fotbaliști din Liga a IV-a sau a V-a a căror poveste trebuie făcută auzită așteptăm să ne scrii fie în comentarii fie să ne trimiți un mesaj pe privat.

Total
0
Shares
Related Posts