Sponsori Sponsori

Goluri multe în runda a XV-a a Seriei a II-a a Ligii a V-a

Cel mai spectaculos joc al etapei a fost de departe duelul din AS Marginea și Viitorul Dorna Candrenilor. 11 goluri s-au marcat în acest meci. 

Avântul Frasin a trecut fără emoții de Polul Nord Brodina cu scorul de 3-0 grație dublei semnate de Marius Nergheș și al unui autogol al oaspeților. Bradul Vama și-a asigurat cele trei puncte după 2-0 pe teren propriu în fața echipei Larix Dornișoara.

AS Marginea și Vânătorul Dorna Candrenilor au oferit un adevărat spectacol fotbalistic cu goluri multe. Gazdele au cedat la limită la finalul celor 90 de minute, scor 5-6 în fața grupării din Dorna Candrenilor. Cele două echipe i-au încântat pe toți spectatorii prin pofta de goluri, însă la final fericiți au fost doar oaspeții care s-au întors acasă cu toate punctele. Pentru formația din Dorna Candrenilor au marcat Claudiu Pavel, Sandyx Alex, Ionuț Pilug (2 goluri), Marius Ioniță și Florin Suciu.

Viitorul Horodnic de Sus a cedat pe teren propriu în fața liderului autoritar al Seriei a II-a, Minerul Iacobeni, cu scorul de 3-0. Oaspeții au câștigat grație reușitelor semnate de: Marius Baicu în minutul 26, Șerban Tunsu în minutul 49 și Darius Bodnar în minutul 73.

Forestierul Frumosu a câștigat cu 3-0 la masa verde în fața formației Viitorul Stroiești, echipă retrasă din campionat.

Clasamentul Ligii a V-a Seria a II-a după rezultatele înregistrate în runda a XV-a: 

# Echipa M P
1 AS Minerul Iacobeni 15 38p
2 AS Avantul Frasin 15 32p
3 AS Larix Dornisoara 15 31p
4 AS Forestierul Frumosu 15 27p
5 AS Vanatorul Dorna Candrenilor 15 21p
6 AS Marginea 15 20p
7 AS Bradul Vama 15 20p
8 AS Viitorul Horodnic De Sus 15 13p
9 AS Polul Nord Brodina 15 11p
10 ACS Viitorul Stroiesti 15 3p

 

 

Sursa foto: Vânătorul Dorna Candrenilor

Total
0
Shares
Related Posts