Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți, în căutare de puncte

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți țintesc victoria în fața adversarelor din etapa a XII-a a Ligii a III-a. Șomuz Fălticeni a remizat în această rundă

Deși, aparent, Foresta Suceava ar avea parte de un meci accesibil pe hârtie, până acum băcăuanii care au adunat 12 puncte și ocupă penultima poziție în clasament au reușit totuși ca jumătate din aceste puncte să le obțină în compania unor formații sucevene. Așadar, băcăuanii le-au pus gând rău și băieților pregătiți de Ionuț Moșteanu, însă Foresta merge la Bacău cu moralul ridicat după victoria de pe teren propriu în compania liderului, CS Dante Botoșani.

Bucovina Rădăuți evoluează în derby-ul rundei la Piatra Neamț. Ceahlăul vine după o înfrângere la limită suferită la Huși, iar elevii lui Plămadă au învins-o pe CSM Pașcani după o serie de rezultate fără puncte câștigate. În cazul unei victorii, formația rădăuțeană poate urca cel puțin până pe locul al treilea.

În runda următoare, Foresta va evolua pe teren propriu în compania formației Sporting Juniorul Vaslui, în timp ce Bucovina Rădăuți va evolua în deplasare la Fălticeni.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
7
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts