Șomuz Fălticeni, un egal cât o victorie | Rădăuțiul pierde derby-ul cu Bacăul

Șomuz Fălticeni a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Sporting Liești din cadrul etapei a IV-a a Ligii a III-a Seria I. 

Fălticeniul a obținut un egal cât o victorie, obținând astfel și primul punct din meciurile directe cu echipa gălățeană, Sporting Liești. Eduard Julei a înscris în minutul 78 pentru fălticeneni, iar Alin Nica a înscris pentru gazde în minutul 25. Șomuz Fălticeni se pregătește pentru duelul cu KSE Târgu Secuiesc de săptămâna viitoare de pe stadionul Tineretului din Fălticeni.

Bucovina Rădăuți pierde primul loc în detrimentul celor de la Aerostar Bacău

Derby-ul pentru primul loc s-a dat în această rundă între Aerostar Bacău și Bucovina Rădăuți. Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan s-au deplasat la Bacău pentru a obține cel puțin un punct, iar un posibil rezultat de egalitate le-ar fi mulțumit și pe contracanditatele celor două echipe la promovare. La pauză, tabela arăta scorul 1-1, golul rădăuțenilor fiind reușit de Iosif Netbai din penalty. Un scor care nu putea decât să le mulțumească pe Foresta Suceava, CSM Focșani și Ceahlăul Piatra Neamț. Însă lucrurile s-au schimbat în repriza secundă, băcăuanii conducând până aproape de final cu scorul de 3-1. Cătălin Vraciu cu o dublă și Cosmin Nemțanu cu un gol au adus-o tot mai aproape pe formația băcăuană. Pe final, Daniel Păiuș a redus din diferența de două goluri stabilind și scorul final 3-2. În urma acestui rezultat, rădăuțenii au pierdut locul 1, acesta fiind ocupat chiar de adversara sa, Aerostar Bacău. Elevii lui Dorin Goian și Daniel Bălan vor evolua în următoarea rundă pe teren propriu în compania formației, Sporting Liești.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

 

Total
0
Shares
Related Posts