Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți, victorie în ultimul meci acasă din acest an

Show pe stadionul Municipal din Rădăuți la ultimul joc din acest an pe teren propriu pentru Bucovina. 

Joc fără emoții pentru Bucovina Rădăuți în pen-ultima etapă din acest an. Jucătorii antrenați de Ionuț Plămadă rămân pe locul al treilea după victoria categorică cu Viitorul Darabani. Radu Ungurianu, Alexandru Aftanache, Ionel Stoian și Cătălin Coroamă și-au trecut numele pe lista marcatorilor și le-au oferit un frumos cadou suporterilor rădăuțeni la ultimul meci disputat pe teren propriu din acest an.

Gruparea din nordul Botoșaniului a rezistat până în minutul 41, atunci când Radu Ungurianu a deschis scorul pe stadionul Municipal din Rădăuți. Două minute mai târziu, Alexandru Aftanache a dublat avantajul gazdelor, iar trupa lui Cristi Ungureanu avea o misiune tot mai grea, spre imposibilă. Scorul de 2-0 s-a menținut până la pauză, iar rădăuțenii au intrat mult mai relaxați la cabine.

Repriza secundă a mai adus alte două goluri pe stadionul din Rădăuți. Emoțiile suporterilor au fost risipite de orice speranță atunci când Ionel Stoian a dus scorul la 3-0 în minutul 67. Pe final, Cătălin Coroamă a închis tabela cu 4-0, iar Bucovina Rădăuți obține trei puncte importante în lupta pentru participarea în play off.

Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă: Udeanu – Florescu, Dumitraș, Coajă, Șpac, Stroe, Leonte, Baciu, Șvichi, Ungurianu, Aftanache. 

Rezultate etapa a XIV-a Liga a III-a Seria I: 

  • Ştiinţa Miroslava – FK Miercurea Ciuc 2  2-1
  • Rapid Brodoc – Dante Botoşani  1-3
  • Bucovina Rădăuţi – Viitorul Darabani 4-0
  • Foresta Suceava – Şomuz Fălticeni 2-0
  • Ceahlăul Piatra Neamţ – CSM Bacău 3-5

Bucovina Rădăuți va evolua în runda următoare în deplasare, în compania formației Șomuz Fălticeni.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts