Șomuz Fălticeni reacționează dur după înfrângerea de la Dorohoi

Șomuz Fălticeni a pierdut cu greu la Dorohoi, după un meci în care clubul fălticenean consideră că gazdele au fost avantajate de arbitraj.

Derby-ul Seriei I a Ligii a III-a s-a disputat în acest week-end între Dante Botoșani, ocupanta primului loc și Șomuz Fălticeni, ocupanta locului secund. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, însă nemeritat din punctul de vedere al echipei oaspete. Fălticenenii acuză arbitrajul pro-Dante din acest duel și asta ca urmare a unor faze și decizii controversate.

”Fiind considerat derby-ul Seriei I a Ligii a III-a, ținând cont că au jucat primele două clasate în serie, meciul nu s-a ridicat la titulatura dorită și nu datorită celor două echipe ci printr-o prestație jenantă în unele momente de către brigada de arbitri delegată să arbitreze acest derby. Nu ne-am gândit că odată început meciul echipa noastră va avea în această brigadă cel mai aprig adversar. Chiar dacă pe teren jucătorii noștri și-au îndeplinit sarcinile, deciziile eronate ale arbitrului central Andrei Țiții au făcut ca echipa gazdă să fie de cele mai multe ori avantajată. Nu a fost probabil nici prima nici ultima dată când acest arbitru de la centru a fluierat meciul ghidat fiind de pe banca de rezerve a echipei gazdă, cu atât mai mult la acest meci dat fiind faptul că domnul arbitru Andrei Țiții este botoșănean, iar cariera de arbitru și-a început-o la Botoșani. Nu înțelegem cum de CCA a făcut o asemenea delegare la un meci atât de important pentru seria noastră. În aceste condiții mâine (n.r. luni) vom depune la FRF un memoriu și înregistrarea meciului care să evidențieze realitatea desfășurării acestui meci. Suntem conștienți că rezultatul din teren nu va fi modificat, dar sperăm ca prestația acestei brigăzi de arbitri să fie analizată și sancționată conform cu cele întâmplate.”, au transmis oficialii grupării fălticenene prin Iulian Darabă, managerul echipei.

Meciul a fost decis de golurile înscrise de Vlad Codău în minutul 44 și Bogdan Melinte în minutul 90+1 pentru gazde, în timp ce pentru oaspeți a înscris Robert Ciobanu în minutul 51. În urma acestui rezultat, cele două formații își păstrează poziția în clasament, însă liderul Dante Botoșani și-a dublat numărul punctelor ce o desparte de Șomuz Fălticeni.

Articol scris de: Adrian Negru

Foto arhivă: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts