Șomuz Fălticeni nu are emoții pe final de play-out

Despre gruparea din Fălticeni am vorbit mai puțin în ultima vreme, bineînțeles nici nu s-a pus problema ca echipa pregătită de Daniel Stoica să retrogradeze fiind pe departe una dintre cele mai solide echipe prezente în play-out alături de ieșenii de la Miroslava. Obiectivul celor două formații a fost atins, deși cu siguranță conducerile celor două cluburi ar fi preferat ca la finalul sezonului regulat să ocupe un loc în play-off chiar dacă o prezență la un eventual baraj de promovare ar fi fost ceva ieșit din comun având în vedere bugetele de care dispun cele două echipe.

Echipa manageriată de Iulian Darabă va încerca să obțină primul loc din play-out, motiv pentru care duelul de sâmbătă cu Știința Miroslava de pe teren propriu va fi cu siguranță unul antrenant. Cele două echipe sunt despărțite de un punct, Știința Miroslava are 36 de puncte, în timp ce Șomuz Fălticeni 35, însă gruparea lui Stoica are și un joc mai mult decât oaspeții lor.

E un duel pentru palmares, cele două formații nu au nimic de pierdut, iar fălticenenii speră măcar să fie susținuți de un număr mai mare de suporteri la acest joc.

Meciul se va disputa pe stadionul ”Constantin Jamaischi”, sâmbătă, 6 mai, începând cu ora 18:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: FK Csikszereda

Total
0
Shares
Related Posts