Foresta Suceava, doar 0-4 cu Gloria Bistrița

Foresta Suceava e în plop și plopul e în aer… cam așa poate fi descrisă umilința de acum a clubului de pe Areni. 

Cu un set de echipamente scoase parcă de la naftalină, Foresta Suceava a disputat primul amical al verii pe stadionul Jean Pădureanu din Bistrița Năsăud, iar gruparea de pe Areni care suferă enorm la capitolul pregătire și care a fost prinsă toată vara în scandaluri, e clar că nu se regăsește (și nu știu dacă o va face în acest sezon). Se așteaptă salvarea clubului de la niște oameni de afaceri care rămân deocamdată necunoscuți publicului larg sau scurt, cum vreți voi. Viitorul rămâne unul incert și plin doar de promisiuni care nu au făcut decât să destabilizeze grupul creat de Goian, Clim și Bordeianu.

Cât despre rezultat, ”galben-verzii” au cedat cu scorul de 0-4 în fața Gloriei. Pentru bistrițeni au punctat: Vlad Mihalcea (‘9 penalty), Florin Bălan (’33), Vasile Mihai (’51) și Andrei Banyoi (’73).

Foresta Suceava: Niga – Corniciuc, Cimbru, David, Nițu, Samson, Ilie, Mihalciuc, Filip, Nechita și Chika. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Până când grupul de investitori își va face apariția în ”templul” fotbalului sucevean, ”galben-verzii” vor disputa, sâmbătă, 5 august, începând cu ora 10:00, un test de pregătire în compania Bucovinei Rădăuți.

 

 

Sursa foto: Gloria Bistrița

Total
0
Shares
Related Posts