Șomuz Fălticeni, fără antrenor după despărțirea de Daniel Stoica

Clubul fălticenean a transmis un comunicat de presă la începutul acestei săptămâni prin care anunță rezilierea de comun acord a contractului cu tehnicianul Daniel Stoica.

”Au trecut trei săptămâni de când ultimul fluier a anunțat finalul campionatului. Ne-am dorit mult, am crezut în potențialul nostru și am considerat că putem face o figură frumoasă până la final. N-a fost să fie așa cum ne-am dorit, dar am încercat împreună, jucători, antrenori, conducători, sponsori, susținători și desigur autorități locale, domnul primar Cătălin Coman ne-a fost alături cu tot ce a ținut de dumnealui. ​Împreună am avut momente de neuitat. La început de campionat eram aproape siguri că vom reuși să obținem ceea ce ne-am propus, dar au apărut momentele nefaste care ne-au stopat drumul spre îndeplinirea obiectivelor propuse. Nu e plăcut, poate am dezamăgit, dar fotbalul se joacă pe puncte, aduni sau scazi în funcție de prestația de pe teren și la final punctajul adunat contează. Am fost o echipă și toți ne asumăm locul ocupat la final de campionat, dar munca fiecăruia trebuie prețuită. Mulțumim jucătorilor pentru tot efortul depus și dăruirea din timpul meciurilor. Se putea mai bine, dar trebuie acceptat că nu de fiecare dată jocul s-a ridicat la cel mai înalt nivel. Mulțumim stafului tehnic , oameni cu experiență, dăruiți pentru joc și pentru echipă. Antrenorul principal, Daniel Stoica, a dus greul, a fost omniprezent la echipă, gata să muncească, să-și aducă aportul la o nouă reușită, să fie motorul care trage după el întreaga echipă, să trăiască fiecare meci la cote maxime, să se bucure la victorie sau să plângă la înfrângere. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut în acești doi ani și suntem conștienți că toate acestea au însemnat o mare absență de lângă familie. ​Sponsorilor, cei care au plecat la drum cu noi încă din prima etapă, dar și celor care ni s-au alăturat pe parcurs, le mulțumim. ​Domnului primar, Cătălin Coman, care ne a sprijinit si a fost alături de noi in aceasta ediție de campionat. Unii își vor continua activitatea la acest club, alții își vor continua activitatea în altă parte. Discuțiile avute în ultima săptămână au condus și la o serie de schimbări. De comun acord, antrenorul Daniel Stoica va părăsi echipa, reziliindu-și contractul. Dupa ce vom semna cu un alt antrenor atunci vom stabili si staful pentru următoarea ediție de campionat. De comun acord vom rezilia și contractul cu preparatorul fizic Adi Levițchi căruia ii mulțumim pentru tot ceea ce a facut pentru echipa noastră.”, au transmis reprezentanții clubului fălticenean.

Totodată, ex-tehnicianul grupării fălticenene a ținut să transmită un mesaj de mulțumire pe care îl puteți citi accesând următorul link:

http://somuzfalticeni.ro/index.php/2021/05/24/scrisoare-de-multumire-a-antrenorului-daniel-stoica

Daniel Stoica a petrecut aproximativ două sezoane pe banca tehnică a formației de Liga a III-a, Șomuz Fălticeni bifând 43 de jocuri dintre care 27 cu rezultate pozitive, iar 16 cu rezultate negative.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts