Constantin Ferariu: ”Cerințele actuale ale Ligii a III-a sunt mult prea costisitoare pentru Siretul Dolhasca”

Siretul Dolhasca, cea de-a patra echipă a județului Suceava cu drept de joc în Liga a III-a, nu s-a înscris în competiție din cauza cerințelor și protocoalelor impuse de FRF, MS și MTS. 

Constantin Ferariu, antrenorul-jucător al formației din Dolhasca a precizat că în condițile actuale Siretul Dolhasca nu ar fi rezistat multe etape în Liga a III-a. Cerințele și protocoalele Federației Române de Fotbal, Ministerului Sănătății, dar și Ministerului Tineretului și Sportului sunt foarte costistitoare, iar primăria orașului Dolhasca nu ar fi putut să susțină de una singura echipa. Chiar și așa, Ferariu a purtat o discuție cu jucătorii care au înțeles motivele, iar primarul Isachi Decebal i-a anunțat că primăria va rămâne în continuare alături de fotbal și de tot ce înseamnă sport în orașul Dolhasca.

Constantin Ferariu: ”Povestea echipei noastre merge mai departe și așteptăm noua ediție a Ligii a IV-a”

”Ne-am bucurat de invitația primită de la FRF în ceea ce privește participarea formației noastre în noul sezon al Ligii a III-a, însă din păcate, din cauza situației actuale a sportului și a regulilor privind testarea Sars-Cov-2, nu vom putea onora invitația. Am avut o discuție cu toată echipa, dar și cu domnul primar Isachi Decebal care ne-a asigurat că va rămâne alături de fotbalul din Dolhasca, dar cu siguranță cerințele actuale ale Ligii a III-a sunt mult prea costisitoare pentru Siretul Dolhasca, iar cum singurul nostru sponsor este primăria orașului Dolhasca, ne-ar fi fost dificil să terminăm campionatul. Pe această cale țin să mulțumesc domnului Isachi Decebal și celor din primăria orașului Dolhasca pentru că ne-au oferit încrederea și sprijinul în toți acești ani și cred că nu i-am dezamăgit. Le mulțumim și suporterilor pentru prezența la meciurile de acasă, dar și la meciurile din deplasre și sperăm că atunci când vom reveni pe teren, situația să ne permită să evoluăm cu suporteri în tribună”, a declarat Constantin Ferariu.

Experimentatul jucător al formației din Dolhasca este mulțumit de cum s-au prezentat colegii săi în sezonul 2019-2020 în Liga a IV-a și totodată acesta speră că lotul va rămâne la fel de unit ca până acum.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts