Șomuz Fălticeni, deplasare dificilă la Vaslui

Fălticenenii își pot asigura în mare măsură liniștea până la finele campionatului dacă reușesc să obțină trei puncte în jocul cu Sporting Vaslui. Totuși, meciul nu va fi unul ușor pentru jucătorii pregătiți de Iulian Ionesi care întâmpină greutăți în meciurile din deplasare, însă gruparea fălticeneană speră să facă o figură frumoasă și să se întoarcă acasă cu puncte.

În patru jocuri disputate între cele două formații, fălticenenii au înregistrat o victorie și trei egaluri în compania vasluienilor. Până în prezent, în play-out, elevii lui Ionesi s-au descurcat cu brio bifând două victorii și un rezultat de egalitate având un avantaj de trei puncte față de adversara din jocul de vineri, Sporting Juniorul Vaslui.

Gruparea vasluiană a consemnat o victorie, un egal și o înfrângere în cele trei dueluri din play-out, iar lupta este una aprigă în subsolul clasamentului după ultimele evoluții ale formației CSM Bacău.

Meciul dintre Sporting Juniorul Vaslui și Șomuz Fălticeni va avea loc vineri, începând cu ora 17:00, pe stadionul Municipal din Vaslui.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts