Șomuz Fălticeni dă lovitura la Rădăuți și obține cele trei puncte

Șomuz Fălticeni se impune, în deplasare, în derby-ul județean cu Bucovina Rădăuți și obține cele trei puncte după ce a întors scorul pe stadionul Municipal. 

Trupa lui Iulian Ionesi obține o victorie importantă în jocul de la Rădăuți în compania fostei sale echipe. În urma acestui eșec, Bucovina Rădăuți înregistrează a doua înfrângere consecutivă și se îndepărtează de primul loc ocupat de Foresta Suceava. Deși jucătorii lui Ionuț Plămadă au avut început de joc foarte bun, iar în minutul 32 Alexandru Aftanache a deschis scorul pentru gazde, lucrurile au stat diametral opuse în partea secundă.

Jucătorii lui Ionesi s-au concentrat mai bine în repriza a doua, iar în minutul 49, Eduard Ciobanu a dat semne de revenire în tabăra fălticeneană după ce a egalat pe stadionul Municipal din Rădăuți. În minutul 66, imposibilul de la pauză părea să devină posibil după ce Eduard Julei a înscris golul doi al oaspeților. Scorul devenea astfel 2-1 pentru Șomuz Fălticeni, iar rezultatul s-a menținut până la finalul celor 90 de minute. Fălticenenii obțin trei puncte pe un teren pe care, în general, oaspeții obțin foarte greu puncte.

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va evolua în deplasare la Bacău, în compania echipei antrenate de Cristi Popovici, în timp ce fălticenenii vor aștepta vizita grupării vasluiene, Rapid Brodoc.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts