Șoimii Gura Humorului, tot mai aproape de barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Humorenii au câștigat derby-ul sezonului cu scorul de 2-0 în fața formației Juniorul Salcea și fac un pas mare către barajul de promovare în Liga a III-a. 

A fost spectacol în duelul dintre FC Șoimii Gura Humorului și ACS Juniorul Salcea, atât în teren cât și în tribune. Cu o prezență de peste 1.200 de oameni și cu miza primului loc, cele două formații s-au înfruntat pe stadionul orășenesc din Gura Humorului într-o atmosferă care le-ar face invidioase și pe formațiile de prima ligă. După 90 de minute regulamentare în care s-a jucat pe viață și pe moarte, victorioasă a fost gruparea Șoimii Gura Humorului. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-0 grație reușitelor semnate de Nicușor Kuruc, în urma unui penalty contestat de oaspeți, și Ciprian Severin care a pus cireașa pe tort.

În urma acestui succes, humorenii se distanțează în vârful clasamentului la trei puncte de locul secund ocupat de contra-candidata directă, Juniorul Salcea, care are și un meci în plus.

Într-un alt duel puternic al rundei, Juniorul Suceava s-a impus pe teren propriu în fața grupării Viitorul Liteni. Formația antrenată de Bogdan Pantea a câștigat cu scorul de 1-0 grație golului semnat de Iulian Eminovici.

Recolta Fântânele a făcut instrucție pe teren propriu în compania Minerului Iacobeni. Gazdele au câștigat cu scorul de 4-0, iar Gabriel Turcanu, Alexandru Dragomir, Mihăiță Gheorghiță și Costinel Dobresenciuc și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Multe goluri s-au marcat și în partida de la Drăgușeni, acolo unde formația din localitate a încheiat la egalitate, scor 3-3 cu Șomuzul Preutești. Gazdele au marcat prin Ioan Nechitoaia și Mihai Plămadă, însă oaspeții le-au făcut cadou un autogol, în schimb Rodrigo Stoica, Răzvan Văleanu și Cătălin Vasiliu și-au trecut numele pe lista marcatorilor echipei din Preutești.

Forestierul Frumosu a ”demolat-o” pe teren propriu pe suferinda formație a ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc. Gazdele au oferit o ”manita” spre deliciul spectatorilor. Golurile victoriei au fost înscrise de Daniel Timiș (două goluri), Sebi Maftei, Cornel Beldie și Vlad Gavrilei.

Scorul rundei a fost înregistrat în partida dintre Bradul Putna și Bucovina Dărmănești. Trupa lui Dimitrie Bîru s-a impus cu scorul de 7-0 grație reușitelor semante de Liviu Coroamă (două goluri), Cătălin Coroamă (două goluri), Sebastian Ilaș, Constantin Schipor și David Schipor.

Bucovina II Rădăuți a pierdut la masa verde duelul cu Sporting Poieni Solca în urma retragerii din campionat, iar Progresul Frătăuții Vechi a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS FC Şoimii Gura Humorului 20 55p
2 ACS Juniorul Salcea 21 52p
3 CS Bradul Putna 21 51p
4 ACS Juniorul Suceava 20 48p
5 CSO Viitorul Liteni 21 42p
6 ACS Forestierul Frumosu 21 35p
7 ACS Şomuzul Preuteşti 21 33p
8 ACS Moldova Draguseni 21 27p
9 AS Progresul Fratautii Vechi 20 26p
10 AS Minerul Iacobeni 21 24p
11 ACS Sporting Poieni Solca 20 22p
12 ACS Recolta Fantanele 20 19p
13 AS Bucovina Darmanesti 20 12p
14 AS Amatorii Rarău 20 3p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 21 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Ștefan Macedon Gheorghiță

Total
0
Shares
Related Posts