Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni a transferat un jucător de la FC Universitatea Craiova 1948

Formația din Fălticeni a realizat primul transfer important al verii după ce s-au înțeles cu Claudiu Chindriş, goalkeeper-ul Universității Craiova. 

Clubul fălticenean a început perioada de achiziții și a adus un înlocuitor pe măsură pentru Cătălin Pascal. Claudiu Chindriș are 21 de ani și este un goalkeeper de perspectivă care a evoluat în Liga a III-a pentru FC Universitatea Craiova. Acesta și-a reziliat în această vară contractul cu formația lui Adrian Mititelu și a ajuns la un acord cu conducerea Fălticeniului. Tânărul goalkeeper a semnat pe un sezon cu fălticenenii cu posibilitatea prelungirii contractului.

Venit pentru a-l înlocui pe mult mai experimentatul Cătălin Pascal, Chindriș devine al patrulea portar al formației pregătite de Daniel Stoica după Andrei Pascal, Sebastian Bâlbă şi David Iftode.

Iulian Darabă, directorul sportiv al fălticenenilor este încântat că a ajuns la o înțelegere cu fostul goalkeeper al oltenilor și a anunțat că acesta nu va fi singurul jucător important care va veni la Fălticeni.

“Claudiu Chindriş este un portar foarte apreciat și a fost unul dintre titularii porţii echipei FC Universitatea Craiova, echipă care a promovat în Liga a 2-a. Sunt convins că va fi un jucător important şi pentru poarta Fălticeniului, alături ceilalţi portari tlentați pe care îi avem în lot. Suntem în discuţie şi cu alţi jucători experimentaţi pe care dorim să-i aducem la Fălticeni în perioada următoare.”, a declarat Iulian Darabă, director sportiv Șomuz Fălticeni.

Noul sezon al Ligii a III-a este programat să înceapă la sfârșitul lunii august conform unor date neoficiale ale Federației Române de Fotbal.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: editie.ro

 

Total
0
Shares
Related Posts