Sponsori Sponsori

Scor alb în derby-ul dintre Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava

Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava și-au împărțit punctele în disputa din runda a cincea a Ligii a III-a. 

Jocul de la Fălticeni a debutat cu lovitura de start a multiplei campioane la înot, Aissia Prisecariu, care a primit din partea clubului fălticenean un buchet de flori și o minge cu semnăturile jucătorilor, iar din partea spectatorilor un rând de aplauze. Cu toate acestea, jocul din prima repriză a lăsat de dorit, cele două formații anihilându-se reciproc, iar duelurile s-au dat mai mult la mijlocul terenului.

În partea secundă, Foresta a dominat ușor jocul, iar elevii lui Dorin Goian l-au pus la grea încercare pe goalkeeper-ul gazdelor, Ionuț Puianu, care a avut câteva intervenții salvatoare. Însă ”galben-verzii” au fost pragmatici în fața porții ratând oportunități importante prin Căinari, Filip, Netbai și Chika. Amorțiți de frig și adormiți de jocul din anumite momente, în tribune, spectatorii au fost treziți de ocazia monumentală a lui Cornel Căinari din lovitură liberă care a nimerit bara porții apărate de portarul fălticenenilor.

Rezultatul s-a păstrat până la final, iar derby-ul dintre Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava s-a terminat indecis, iar cele două formații se pregătesc pentru următoarele jocuri, Foresta în Cupa României cu UTA, iar Șomuz de derby-ul de la Rădăuți de săptămâna viitoare.

Șomuz Fălticeni a început jocul în următoarea formulă: Puianu – Nistor, Cîrstean, Alecsandru, Chirilescu, Ciobanu R., Dănilă, Ciobanu E., Julei, Antonesei, Martin.

Foresta Suceava a început jocul în următoarea formulă: Niga – Cimbru, Makongo, Botezatu, Nițu, Samson, Mihalciuc, Netbai, Filip, Căinari, Chika.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts