Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni au disputat partide amicale la finele acestei săptămâni

Reprezentantele Sucevei în Liga a III-a au disputat la finele acestei săptămâni partide amicale. În cele trei jocuri, două dintre acestea au obținut victorii.

Unul dintre primele jocuri amicale disputate de echipele sucevene a fost cel dintre Ceahlăul Piatra Neamț și Șomuz Fălticeni, disputat pe terenul central. După victoria pietrenilor în fața celor de la CSM Bucovina Rădăuți cu scorul de 4-0, a urmat o altă victorie a nemțenilor în fața unei formații sucevene și anume Șomuz Fălticeni cu scorul de 3-0. Marcatorii echipei din Piatra Neamț în această partidă au fost: Vasile Petra, Cristian Jalbă și Răzvan Pîntea. Pentru formația nemțeană urmează un alt joc împotriva unei formații sucevene și anume Foresta Suceava.

Cel de al doilea amical s-a disputat între Bucovina Rădăuți și Juniorul Suceava, un joc în care echipa antrenată de Daniel Bălan și Marius Lup s-a distrat cu tinerii jucători ai formației de Liga a IV-a. Robert Denis Ciobanu cu o dublă și Bogdan Melinte au stabilit scorul pauzei 3-0, un scor care a anunțat poftă de joc pentru rădăuțeni. În repriza secundă, Cătălin Coroamă, Andrei Alecsandru, Ionel Stoian cu un hat-trick și Abel Coajă au stabilit scorul final, 9-0. Bucovina Rădăuți va disputa un alt joc amical, marți, la Roman în compania liderului Ligii a III-a, Aerostar Bacău.

Cel de al treilea amical a fost cel dintre Foresta Suceava și colega de serie, Știința Miroslava. ”Galben-verzii” au câștigat duelul cu vecinii ieșeni cu scorul de 4-2, după ce la pauză, rezultatul era de 2-1 în favoarea sucevenilor. Jocul dintre cele două formații s-a disputat pe terenul sintetic din campusul Liceului cu Program Sportiv. Pentru ”galben-verzi” au punctat în prima repriză Alexandru Marin și Bogdan Filip, iar în cea de-a doua repriză, Robert Martin a arătat poftă de joc reușind să înscrie o dublă, stabilind de altfel scorul final al partidei, 4-2. Pentru formația antrenată de Petre Grigoraș urmează un joc amical în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dan Eșanu, Cristian Plosceac, Runcan Andrei Ovidiu

Total
0
Shares
Related Posts