Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni a reușit alte două transferuri importante

Conducerea formației Șomuz Fălticeni susține afirmația prin care își doresc un obiectiv îndrăzneț în acest sezon prin fapte. 

Începând de astăzi, alți doi fotbaliști s-au alăturat echipei pregătite de tehnicianul Daniel Stoica. Este vorba despre Bogdan Forizs, un fundaș central în vârstă de 25 de ani care a trecut și pe la Național Sebeș, formație la care a fost și căpitan. Forizs este un jucător produs al fotbalului din Bihor. Celălalt transfer al fălticenenilor îl reprezintă Andrei Carlos Mocan, un jucător care a trecut și pe la Universitatea Cluj. Conducerea clubului a anunțat prin vocea directorului sportiv, Iulian Darabă, că se află în discuții cu încă doi jucători străini, dar și cu unul român.

Iulian Darabă: ”Clubul nostru a reușit două transferuri importante”

”Începând de astăzi s-au alăturat lotului nostru doi jucători foarte importanți pentru echipa noastră. Ne-am înțeles cu Bogdan Forizs un jucător experimentat care joacă pe postul de fundaș central, fost căpitan de echipă la Național Sebeș. Cel de al doilea jucător este junior născut în anul 2001. Mocan Andrei Carlos, jucător care a evoluat la Universitatea Cluj. Mai suntem în tratative cu încă doi jucatori străini și un român. Le urăm bun venit în cadrul clubului nostru și evolutii cât mai reușite.”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al fălticenenilor. 

În urmă cu câteva săptămâni, conducerea clubului Șomuz Fălticeni afirma că își doresc un obiectiv mai îndrăzneț în acest sezon, deasupra celorlalte două formații sucevene care evoluează în prezent în eșalonul Ligii a III-a. Prin transferurile realizate, fălticenenii își consolidează afirmațiile făcute.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts