Liga a IV-a | Formațiile Șoimii Gura Humorului, Juniorul Salcea, Juniorul Suceava și Bradul Putna rămân în lupta pentru titlu

Scorul etapei a fost înregistrat în partida dintre Juniorul Salcea și Moldova Drăgușeni. Gazdele s-au impus cu scorul de 12-2. 

Juniorul Salcea a dat de pământ cu formația Moldova Drăgușeni și s-a impus cu scorul de 12-2 stabilind astfel scorul rundei cu numărul XIX. Pentru formația pregătită de Paul Bosancu au înscris Cezar Malanca (5 goluri), Valentin Neamțu (2 goluri), Costel Tihulcă (2 goluri), Constantin Bumbac, George Parasca și Andrei Popovici. De partea cealaltă, pentru gruparea din Drăgușeni au ieșit la rampă Ioan Nechitoaia și Andrei Apostol.

Un alt scor usturător a fost înregistrat în meciul dintre Viitorul Liteni și Forestierul Frumosu. Gazdele pregătite de Demis Maranda și Cătălin Holca nu au avut milă de adversari și s-au impus cu scorul de 10-1. Golurile echipei din Liteni au fost înscrise de Rusu (2 goluri), Gheorghiciuc (5 goluri), Nuțescu, Sahru și bonus un autogol al oaspeților. Golul de onoare al Frumosului a fost înscris de Hrab.

Formația Șoimii Gura Humorului bifează încă un succes și își consolidează poziția de lider al clasamentului Ligii a IV-a. Pe teren propriu, formația din Gura Humorului a surclasat gruparea Recolta Fântânele cu scorul de 5-2 grație reușitelor semnate de Nicolae Gliga, Nicu Kuruk, Vasile Maganu, Șerban Tunsu și Emanuel Moloce, iar de partea cealaltă au înscris Gabi Țurcanu și Călin Bodnariuc.

Un joc spectaculos a avut loc pe terenul din Preutești acolo unde Șomuzul a încheiat scor 3-3 partida cu Bradul Putna, o formație aflată în plină ascensiune în ultimele etape. Pentru gruparea din Preutești au înscris Irimia (2 goluri) și Vasiliu, iar pentru trupa lui Dimitrie Bîru au înscris Coroamă și Ilaș (2 goluri).

Spectacolul fotbalistic a continuat și în partida de la Poieni Solca, acolo unde gazdele au dispus cu scorul de 5-3 de formația Bucovina Dărmănești. Golurile grupării Sporting au fost înscrise de Creța (2 goluri), I. Buburuzan, M. Strugaru și A. Șulschi.

Într-o altă partidă a rundei, Progresul Frătăuții Vechi a cedat în fața Juniorului Suceava cu scorul de 1-3. Pentru gazde a înscris Răzvan Nicolaescu în timp ce pentru oaspeți au înscris Denis Solovăstru, Andrei Vaman și Ianis Smocot.

Minerul Iacobeni a câștigat la masa verde cu echipa secundă a Bucovinei Rădăuți, retrasă din campionat, iar ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS FC Şoimii Gura Humorului 18 49p
2 ACS Juniorul Salcea 18 46p
3 ACS Juniorul Suceava 17 42p
4 CS Bradul Putna 18 42p
5 CSO Viitorul Liteni 18 36p
6 ACS Şomuzul Preuteşti 18 28p
7 ACS Forestierul Frumosu 18 28p
8 AS Progresul Fratautii Vechi 18 26p
9 ACS Moldova Draguseni 18 26p
10 AS Minerul Iacobeni 18 21p
11 ACS Sporting Poieni Solca 17 19p
12 ACS Recolta Fantanele 17 13p
13 AS Bucovina Darmanesti 18 9p
14 AS Amatorii Rarău 17 3p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 18 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Juniorul Salcea

Total
0
Shares
Related Posts