Situația devine tragică pentru ”galben-verzi” după înfrângerea cu UTA Arad

Foresta nu a reușit să scape astăzi de rușinea ultimului loc fiind învinsă cu scorul de 3-2 de UTA Arad.

Într-o zi în care nici vremea nu a ținut cu noi, Foresta pierde cu scorul de 3-2 după ce în prima repriză a avut meciul în mână până la egalarea ”utiștilor”. Golurile meciului au fost înscrise de Wilhem Renquin și Charles Acolatse pentru ”galben-verzi” și Hlistei, Ciucă și Păcurar pentru oaspeți. Meciul a fost spectaculos din prisma numărului de goluri, însă pentru spectatorii suceveni care au venit să vadă o victorie a favoriților nu a fost întocmai unul așteptat. Singurele motive de bucurie sunt golurile înscrise de jucătorii Renquin și Acolatse care demonstrează că merită să joace în primul unsprezece.

Tehnicianul ”galben-verzilor”, Florentin Petre a aliniat astăzi următorul prim-unsprezece: Răzvan Began – Oloeriu Onofraş, Alessandro Masella, Eridson, Alexandru Belevschi – Wilhem Renquin, Charles Acolatse, Vlad Stănescu, Ruben Sumanariu – Marius Matei, Allan Kimbaloula.

Desfășurarea meciului

Prima repriză a debutat cu o întârziere de 5 minute a meciului. În minutul 12, prima ocazie a meciului a aparținut Forestei, dar șutul lui Vlad Stănescu este repsins cu greu de sub transversală de către portarul oaspeților. De partea cealaltă, în minutul 23, Hlistei dă emoții spectatorilor după un șut care este reținut de către Began în cele din urmă. Forcingul ”galben-verzilor” este răsplătit în minutul 29 când belgianul Wilhem Renquin îl lobează pe portarul Mureșan de la aproximativ 30 de metri și înscrie astfel un eurogol. Soarta meciului avea să se schimbe, ”galben-verzii” nici bine nu s-au bucurat de deschiderea scorului că în minutele 34 și 36, arădenii au schimbat rezultatul de pe tabelă. Hlistei și Ciucă au întors scorul de pe tabelă în doar două minute și au adus-o pe UTA în avantaj.

Repriza secundă a debutat cu două ocazii ale oaspeților, dar fără să modifice tabela de pe Areni. Într-o încercare a sucevenilor de a reveni în joc, arădenii aveau șansa să profite în câteva rânduri. Tabela avea să se schibme abia în minutul 85 în urma unei lovituri de la colț când mijlocașul Charles Acolatse a reluat mingea în poartă. Încurajați de puținii suporteri veniți astăzi la meci, Foresta a forțat victoria prin Masella și Cerlincă care au trecut pe lângă gol în minutele de final, însă jucătorul oaspeților Păcurar le-a furat sucevenilor și punctul pe care poate chiar îl meritau, astfel acesta dă lovitura de grație în minutul 94.

Meciul se încheie în favoarea arădenilor cu scorul de 3-2, iar aceștia părăsesc zona retrogradării, în schimb noi rămânem pe ultima poziție. O altă veste proastă este legată de portarul Răzvan Began care se accidentase pe finalul meciului cu UTA.

Rezultatele etapei a XIV-a: 

Sportul Snagov 1 – 0 Politehnica Timisoara
Știința Mirosalva 1 – 1 Pandurii Târgu Jiu
Foresta Suceava 2 – 3 UTA Arad
Luceafărul Oradea 2 – 1 Olimpia Satu Mare
Metaloglobus Bucuresti 0 – 0 Academica Clinceni
ASA Târgu Mureș 0 – 1 CS Afumați
Dacia Unirea Brăila 2 – 2 CS Balotești
Ripensia Timișoara 1 –1  Dunărea Călărași
FC Arges Pitești – FC Hermannstadt (în desfășurare)
Chindia Târgoviște – CS Mioveni (se joacă mâine)

Total
0
Shares
Related Posts