Larix Dornișoara e pe val în Seria a II-a a Ligii a V-a

Formația din Poiana Stampei rămâne singura echipă neînvinsă după 6 etape în Seria a II-a a Ligii a V-a. 

Una dintre cele mai dezvoltate comune din zona de munte ale județului Suceava pune mare accent pe domeniul sportiv. La doi ani de la inaugurarea bazei sportive din localitate, echipa Larix Dornișoara defilează în campionatul Ligii a V-a Seria a II-a. Susținută de administrația locală nu doar financiar ci și prin prezența la meciurile echipei de acasă, dar și din deplasare, formația din Poiana Stampei este neînvinsă după șase etape. Ba mai mult echipa are maximum de puncte și un golaveraj incredibil, 47-3.

În derby-ul etapei cu numărul 6, Juniorul Fălticeni și Larix Dornișoara, singurele echipe neînvinse înaintea acestei runde s-au întâlnit pe stadionul ”Constantin Jamaischi” din Fălticeni. Gruparea din Poiana Stampei s-a impus cu scorul de 3-0 grație reușitelor semnate de Nicolae Rad, Vasile Luci și Radu Apostolache.

În tribunele stadionului din Fălticeni și-a făcut simțită prezența și primarul din Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, care și-a susținut echipa și pe care a felicitat-o la final. Edilul din localitate de munte pare să poarte noroc trupei Larix Dornișoara care bifează succes după succes în Liga a V-a, victorii care le dau aripi fotbaliștilor și celor din staff-ul echipei care speră ca la finalul sezonului să promoveze într-un eșalon superior.

În urma acestui succes, gruparea Larix Dornișoara se detașează în poziția de lideră a clasamentului la trei puncte de locul secund ocupat de Juniorul Fălticeni și la patru puncte față de ocupanta locului trei, Dream Team Ipotești.

În runda următoare, Larix Dornișoara va evolua, tot în deplasare, dar de data aceasta pe terenul echipei Dream Team Ipotești, într-un alt joc ce se anunță spectaculos. Acesta fiind încă un test important pentru echipa din Poiana Stampei care merge cu gândul la victorie. Partida este programată să se dispute, duminică, 29 octombrie, începând cu ora 14:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts