Sponsori Sponsori

Siretul Dolhasca neînvinsă după 11 etape în Liga a IV-a

În runda a XI-a a Ligii a IV-a am avut parte din nou de foarte multe reușite, însă favoritele s-au impus în fiecare joc. 

Singura remiză a acestei runde a avut loc la Vatra Moldoviței, unde Victoria a primit vizita formației Șomuzul Preutești. Cele două formații au marcat câte 3 goluri fiecare spre deliciul spectatorilor prezenți la joc.

Moldova Drăgușeni a învins Progresul Frătăuții Vechi cu scorul de 7-2, iar după acest rezultat a urcat în clasamentul Ligii a IV-a. Cât despre adversarii din Frătăuții Vechi, aceștia și-au făcut un ”obicei” de a câștigat jocurile de pe teren propriu și de a le pierde pe cele din deplasare.

Derby-ul dintre LPS Suceava și Juniorul Suceava le-a dat câștig de cauză echipei antrenată de Laurențiu Berezoschi care s-a impus cu scorul de 7-1.

Un alt meci cu goluri multe a fost și cel dintre Recolta Fântânele și FC Pojorâta. Favorită în acest joc, FC Pojorâta a obținut 3 puncte după ce a câștigat cu scorul de 5-2.

Zimbru Siret n-a avut nici o șană în duelul cu Viitorul Liteni, fiind învinsă pe teren propriu cu scorul de 2-0.

Revelația ultimelor etape, ASA Rarău Câmpulung a câștigat jocul de pe teren propriu cu Sporting Poieni-Solca cu scorul de 4-1.

7 goluri s-au înscris și în jocul de la Dolhasca, liderul Ligii a IV-a Interconti a câștigat cu scorul de 5-2 duelul cu Concordia Grămești.

Puteți vedea cum arată clasamentul Ligii a IV-a după runda a XI-a: 

Liga a IV-a Interconti

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts