Siretul Dolhasca învinsă de formația de Liga a III-a Ceahlăul Piatra Neamț

Liderul Ligii a IV-a Interconti, Siretul Dolhasca a început pregătirile pentru partea a doua a sezonului cu un amical pe măsură. 

Campioana de toamnă a Ligii a IV-a, Siretul Dolhasca a început pregătirile pentru partea a doua sezonului mult mai repede decât celelalte competitoare ale fotbalui județean. Sâmbătă, 25 ianuarie, formația antrenată de Constantin Ferariu a disputat un prim joc de verificare pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, pe terenul III Sintetic din Complexul Sportiv Ceahlăul.
Formația din Dolhasca a început partida cu următorii jucători: Bicleanu – Daraba, Ferariu, Ciubotariu, Grădinaru, Dragomir, Ciobanu, Gigică Daniel, Silviu Sava, Sergiu Sava, Scutariu.
Au mai intrat: Sprivac, Mardare, Stoica, Chirică, Ciutac.
Din formația lui Constantin Ferariu au lipsit nu mai puțin de 6 jucători.
Scorul pauzei a fost de 3-0, golurile Ceahlăului fiind semnate de Ibrahim Diarra, Vasile Petra și Modibo Keita.
În repriza secundă, Ștefan Istrati și Marius Matei au punctat pentru nemțeni ducând scorul la 5-0, golul de onoare al formației din Dolhasca a fost înscris cu 2 minute înaintea fluierului final prin atacantul Alin Scutariu.
Campionatul Ligii a IV-a se va relua pe data de 8 martie, iar în primul joc oficial programat din acest an, Siretul Dolhasca va primi vizita formației Recolta Fîntînele.
Pentru a vedea clasamentul Ligii a IV-a Interconti accesați link-ul următor: 
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: Dan Eșanu
Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts