AJF Suceava va participa la Cupa ”Ștefan cel Mare”

Vasluiul găzduiește cel mai interesant turneu al verii – CUPA “ȘTEFAN CEL MARE”.

Prima editie a Cupei Stefan cel Mare va avea loc la Vaslui. Locatia se va schimba anual, prin rotatie, fiecare dintre cele 8 judete ale Moldovei urmand sa preia stafeta. Competitia aduce la start selectionatele celor 8 judete ale Moldovei. In completarea Regiunii 1 (Vaslui, Iasi, Neamt, Suceava, Bacau, Botosani), stabilita pentru meciurile de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a, vin reprezentantele Vrancei si a Galatiului. Proiect finantat de Consiliul Judetean Vaslui.

AJF-urilor le revine sarcina de a desemna selectionata/echipa care reprezinta fiecare judet in parte.

Competitia se doreste un ambasador al imaginii judetului, jucatorii echipelor participante avand in program si o vizita a principalelor obiective turistice ale judetului.

Turneul prevede 8 jocuri si este organizat sub forma de faze eliminatorii. Se incepe direct de la sferturi de finala, continuandu-se cu semifinale si cele doua finale (locul 3, locul 1). Durata Cupei “Stefan cel Mare” este de doua zile, dupa cum urmeaza: sferturile de finala in prima zi, respectiv semifinale, finala mica si finala in cea de-a doua zi.

Meciurile urmeaza sa se desfasoare pe cele doua terenuri ale complexului vasluian – “Municipal” si terenul de antrenament. Se va juca alternativ in cele doua locatii, astfel incat spectatorilor sa nu le scape nimic. Imediat dupa incheierea meciului de pe Municipal, se va da startul jocului programat pe terenul de antrenament.

Citește continuarea pe: 

http://duminicapetarla.ro/2019/07/06/vasluiul-gazduieste-cel-mai-interesant-turneu-al-verii-cupa-stefan-cel-mare/

Total
2
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts