Andrei Ițco, ”șlefuitorul” de talente în fotbalul juvenil

Performanța obținută de LPS Suceava în cadrul turneului ”Patru regiuni pentru Europa” este prima de acest gen câștigată în deplasare de jucătorii reprezentativei României. 

LPS Suceava a reprezentat cu succes România în cadrul turneului internațional ”Patru regiuni pentru Europa”. Tinerii fotbaliști născuți în 2007 pregătiți de Andrei Ițco au trecut cu brio fiecare test fiind neînvinsă în cele 6 jocuri disputate. Ba mai mult, performanța obținută este prima de acest gen într-o deplasare. Turneul s-a desfășurat în orașul Kaufbeuren din Germania, iar trupa lui Ițco a ocupat primul loc. 

”În primul rând vreau să-i felicit pe acești băieți minunați pentru performanța pe care au reușit-o, aceea de a aduce după 13 ani, Suceava și România pe primul loc la acest turneu. În 20 de ediții nu am reușit, niciodată să câștigăm trofeul în «deplasare», ba mai mult în Germania. Mă bucur că munca, de peste 10 ani, pe care o depun împreună cu băieții mei, nu este în zadar, și suntem răsplătiți atât prin rezultate cât și prin aprecierea tuturor celor prezenți la teren, chiar și a adversarilor noștri.”, a transmis Andrei Ițco.

În prima parte a turneului, gruparea suceveană a avut un parcurs perfect, unde a obținut 9 puncte din tot atâtea posibile. În următoarele jocuri, elevii lui Ițco au continuat seria bună și au rămas neînvinși.

”Am mare încredere în acești băieți, că vom reprezenta ca și până acuma, Suceava și România cu brio, și vom fi și la următoarele competitii pe podium, dar sper ca pe viitor să fie cât mai multă lume alături de această minunată echipă. Mulțumim conducerii Liceului cu Program Sportiv și Consiliului Județean pentru toate condițiile oferite! Vreau să le mulțumesc și colegilor mei, domnul director Ciprian Anton și domnul profesor Constantin Aurel pentru tot sprijinul acordat atât mie, cât și băieților, pe tot parcursul acestui turneu! Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc părinților acestor copii minunați, și familiei mele, care în toti acești ani au fost alături de mine și m-au sprijinit necondiționat!”, a mai adăugat tânărul antrenor Andrei Ițco.

Vezi și știrea despre performanța obținută de LPS Suceava la turneul din Germania —> LPS Suceava cucerește trofeul ”Patru regiuni pentru Europa” (sportsv.ro)

Total
0
Shares
Related Posts