Foresta Suceava se impune în amicalul cu divizionara secundă Politehnica Iași

”Galben-verzii” au învins Politehnica Iași într-un meci de pregătire disputat pe stadionul din Copou, iar singurul gol al partidei a fost reușit de Giani Unghianu.

Tehnicianul Ionuț Moșteanu tace și face, iar gruparea suceveană pare să fi uitat de conflictul dintre antrenorul ”galben-verzilor” și conducerea clubului. La finele săptămânii, elevii pregătiți de Moșteanu au evoluat într-un meci de pregătire în compania divizionarei secunde, Politehnica Iași. Noul transfer al sucevenilor, atacantul Giani Unghianu a decis soarta partidei printr-un gol înscris din penalty în minutul 68 al jocului. De partea cealaltă, gazdele și-au trecut în cont câteva ocazii serioase, însă tabela a rămas neschimbată până la final.

Moșteanu a testat pe parcursul celor 90 de minute mai mulți jucători, unii dintre ei aflați în probe. Lotul pe care acesta l-a avut la dispoziție a fost următorul: Mihăescu – Botezatu, Chelari, Makongo, Dorobanțu, Marian Ilie, Izvogu, Arnold, Netbai, Trofan, Odoh. Rezerve: Niga – Popovici, Crap, Novac, Unghianu, Cimbru, Manole, Celeadnic, Kojo, Mihăescu, Hostiuc.

Foresta Suceava a bifat zilele trecute și o serie de transferuri printre care mijlocașul Daniel Novac (34 de ani) care s-a despărțit de formația ”U” Cluj, portarul Bogdan Checicheș (20 de ani), care vine de la CFR Cluj 2, mijlocașul Giani Unghianu (23 de ani), ultima dată la Știința Miroslava, portarul sloven Uros Poljanec (30 de ani), ultima dată la Drava Ptuj (Slovenia), și atacantul sârb Kojo Matic (26 de ani), ultima dată la Bardejov (Slovacia).

Foresta Suceava va merge în perioada următoare la Botoșani pentru încă un cantonament. Până la reluarea Ligii a 3-a, gruparea suceveană va disputa câteva amicale în compania formațiilor Bucovina Rădăuți (19 februarie), CSM Pașcani (26 februarie) și Hușana Huși (5 martie).

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alexandru Ionuț

Total
0
Shares
Related Posts