Iulian Ionesi: ”Din 15 iunie ne dorim să revenim la antrenamente”

Formația de Liga a III-a, CSM Bucovina Rădăuți speră ca după relaxarea din 15 iunie să revină la antrenamente. 

Rădăuțenii sunt nerăbdători să revină în iarbă, deocamdată chiar și pentru antrenamente. Iulian Ionesi, delegatul echipei speră ca odată cu relaxarea din data de 15 iunie să revină alături de coechiperii săi în iarbă. După aproximativ două luni de când jucătorii s-au antrenat cum au putut în casă sau prin curte, președintele Klaus Iohannis a anunțat o nouă măsură de relaxare din data de 1 iunie printre care sunt vizate și competițiile sportive, care se vor putea relua în aer liber, dar fără spectatori. În ceea ce privește formația rădăuțeană, aceasta nu poate decât să desfășoare antrenamente pentru sezonul următor având în vedere faptul că Federația Română de Fotbal a înghețat sezonul 2019-2020 în Liga a III-a.

Iulian Ionesi: ”În această perioadă încercăm să ne conturăm lotul pentru viitorul sezon”

”Momentan nu am luat o decizie cu privire la ultimele măsuri de relaxare ale Guvernului, dar sperăm ca din 15 iunie să revenim și noi la antrenamente. Șomajul tehnic l-am prelungit până la 1 iunie. Primăria ne susține și pe această cale dorim să mulțumim domnului primar Nistor Tătar și Consiliului Local pentru sprijinul acordat. În această perioadă încercăm să ne conturăm lotul pentru viitorul sezon. Momentan suntem doar la nivel de discuții. Modificări majore nu vor fi. Sperăm să ne întărim lotul cu 2-3 jucători în urma pierderilor suferite. Nu s-a discutat în cadrul clubului despre testarea jucătorilor, însă dacă acest lucru va fi obligatoriu în continuare atunci ne vom conforma și noi.”, a declarat Iulian Ionesi, delegatul echipei CSM Bucovina Rădăuți. 

CSM Bucovina Rădăuți a încheiat sezonul 2019-2020 al Ligii a III-a Seria I pe locul al patrulea în urma deciziei Federației Române de Fotbal de a îngheța campionatul.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts