fbpx

Rezultate surprinzătoare în etapa a V-a a Ligii a IV-A

Cea mai mare surpriză a acestei runde a avut loc la Frătăuții Vechi, acolo unde Progresul a spulberat liderul dinaintea acestei etape, FC Pojorâta.

Juniorul Suceava a învins-o pe lanterna roșie a Ligii a IV-a Concordia Grămești cu scorul de 8-1. George Tomescu, Lucian Luchian(2), Alex Negrea(2), Cătălin Obreja, Ciprian Ieșan și Mihnea Mostoflei au oferit cea mai categorică victorie a celor de la Juniorul Suceava din această ediție de campionat. Echipa antrenată de Laurențiu Berezoschi făcându-și un golaveraj bun după acest joc.

Cea mai mare surpriză a venit de la Frătăuții Vechi, unde Progresul nu i-a oferit nici o șansă echipei lui Vasile Bosancu. FC Pojorâta suferind astfel prima și cea mai usturătoare înfrângere în această ediție de campionat, 5-0. În urma acetui rezultat, Progresul Frătăuții Vechi a acumat 12 puncte din 15 posibile.

Un meci spectaculos a fost și cel dintre Șomuzul Preutești și Viitorul Liteni. Gazdele învingând cu scorul de 4-1, după ce la pauză au fost conduși cu scorul de 1-0. Victoria de astăzi a Preuteștiului a fost și cea mai categorică din duelurile cu Viitorul Liteni. Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca suferă în acest început de campionat ajungând la a treia înfrângere în cinci etape.

Siretul Dolhasca a urcat pe primul loc în clasament având 5 victorii în tot atâtea meciuri. Elevii pregătiți de Constantin Ferariu a câștigat pe teren prorpiu în fața formației Sporting Poieni Solca cu scorul de 3-2. Constantin Ferariu și Tudor Homneac cu două goluri au urcat-o pe Dolhasca pe primul loc și se pregătesc pentru un derby de foc ce va avea loc săptămâna viitoare la Liteni cu Viitorul.

Victoria Vatra Moldoviței a pierdut jocul cu ASA Rarău Câmpulung cu scorul de 2-1. În mod surprinzător, echipa din Câmpulung a obținut primele puncte pe un teren pe care se câștigă destul de greu.

Moldova Drăgușeni continuă seria meciurilor bune pe teren prorpiu și câștigă cele trei puncte în fața Zimbrului Siret pe care a învins-o cu scorul de 5-1.

LPS Suceava este cea de a doua echipă gazdă a acestei etape care pierde pe teren prorpiu. Recolta Fîntînele s-a impus cu scorul de 1-0 după ce gazdele au acuzat prestația slabă a arbitrajului.

Rezultatele etapei a V-a a Ligii a IV-a:

ACS JUNIORUL SUCEAVA  –  AS CONCORDIA GRĂMEȘTI 8-1
AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI  –  FC POJORÂTA 5-0
ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI  –  CSO VIITORUL LITENI 4-1
CSO SIRETUL DOLHASCA  –  AS SPORTING POIENI SOLCA 3-2
AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI  –  AS AMATORII RARĂU 1-2
ACS MOLDOVA DRĂGUȘENI  –  CS ZIMBRU SIRET 5-1
LPS SUCEAVA  –  ACS RECOLTA FÎNTÎNELE 0-1

Clasamentul Ligii a IV-a după rezultatele înregistrate în această rundă: 

https://sportsv.ro/table/liga-a-iv-a-interconti/

 

PS: Mulțumim colegului Dănuț Chidoveț! Trebuie să-i recunoaștem meritele pentru că etapă de etapă se interesează de rezultatele de terenurile de fotbal din județ fie că vorbim de Liga a IV-a sau Liga a V-a.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Leave a Reply