Sponsori Sponsori

Releul Mihoveni profită de înfrângerea formației Polul Nord Brodina și se distanțează la 3 puncte de locul secund

Meciuri frumoase cu goluri multe în etapa a V-a a Seriei I a Ligii a V-a. Mihoveniul, Brodina și Vadu Moldovei sunt echipele de pe podium. 

4-4 ca la teatru s-a terminat partida dintre Voința Zvoriștea și Sporting Siminicea. Cele două formații au oferit un adevărat spectacol microbiștilor din ambele localități, însă spre dezamăgirea unora dintre ei partida s-a încheiat nedecis, iar cele două grupări au dat-o la pace. Manuel Bejinariu cu un hat-trick și Ionuț Mihai au punctat pentru gazde, în timp ce Ionuț Antoneac (2 goluri), Ionuț Clim și Costel Grădinaru au punctat pentru formația oaspete.

Releul Mihoveni Șcheia a devenit lider indiscutabil după victoria de pe teren propriu în fața Viitorului Forăști. Florin Strugariu (2 goluri), Andrei Bran, Bogdan Rotar, Mircea Iriciuc și Costel Onofrei au marcat pentru echipa pregătită de Cătălin Nichitean, iar pentru formația oaspete Mihai Mardari și Silviu Ciuciuc și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Adrian Oprea și Paul Vacariu au răpus-o pe Brodina. Viitorul Vadu Moldovei a învins cu scorul de 2-0 formația Polul Nord Brodina și astfel le-a întrerupt oaspeților seria de meciuri fără eșec.

FC Marginea dă semne de revenire și obține primele puncte după câteva etape de secetă. Formația din Marginea s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața grupării Unirea Salcea.

Sporting Voința Bunești a cedat pe teren propriu în fața grupării Voința Hânțești, scor 1-4. Oaspeții au punctat prin Robert Netbai, Cosmin Cornea, Robert Miron și Ionuț Motriuc.

Clasamentul Ligii a V-a Seria I după rezultatele din etapa a V-a: 

# Echipa M P
1 ACS Releul Mihoveni Șcheia 5 15p
2 AS Polul Nord Brodina 5 12p
3 ACS Viitorul Vadu Moldovei 5 9p
4 AS Unirea Salcea 5 9p
5 ACS Voința Hânțești 5 7p
6 ACS Sporting Siminicea 5 7p
7 AS Voința Zvoriștea 5 7p
8 FC Marginea 5 6p
9 AS Viitorul Forăști 5 1p
10 CS Sporting Voința Bunești 5 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Ionuț Stănică 

Total
0
Shares
Related Posts