Conducerea clublui Bucovina Rădăuți dezminte zvonurile

După plecarea tehnicianului Dorin Goian, în mediul online și nu numai au apărut diverse zvonuri cum că motivul plecării acestuia se leagă de niște neînțelegeri cu cei din conducerea clubului vis a vis de doi jucători. Un lucru dezmințit de conducerea clubului care a ținut să transmită presei, dar și suporterilor rădăuțeni un comunicat:

”În primul rând conducerea clubului dorește să mulțumească domnului DORIN GOIAN pentru activitatea depusă în cadrul clubului nostru. Datorită lui, CSM BUCOVINA RADAUTI ȘI MUNICIPUL RĂDĂUȚI au căpătat rezonanță la nivel național. Mulțumim și succes în activitatea viitoare, DORIN GOIAN. În al doilea rând conducerea clubului dorește să exprime un punct de vedere oficial legat de situația existentă la momentul actual. Constatăm cu surprindere modul tendențios în care unele site-uri de sport existente în municipiul Suceava vorbesc despre unele «zvonuri» cu privire la clubul nostru.

1. Legat de cei doi jucători și anume ALECSANDRU ANDREI și UNGURIANU RADU au existat discuții cu 2 cluburi, pentru eventuale transferuri. Doar unul din aceste cluburi a înaintat o ofertă financiară concretă și acel club nu este din judetul Suceava, oferta vizându-l doar pe ALECSANDRU ANDREI, ofertă refuzată de clubul nostru. Cei 2 jucători și alți jucători din cadrul clubului sunt declarați netransferabili până la vară.

2. În ceea ce privește situația financiară a clubului aceasta este una foarte bună și în acest moment și la finalul anului calendaristic 2019. Există datorii foarte mici către furnizori, jucătorii fiind cu salariile la zi. Cu atât mai mult conducerea clubului a avut o întâlnire cu Domnul Primar NISTOR TĂTAR la începutul anului în care acesta și.a declarat susținerea în continuare față de CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI ( față de toate ramurile sportive existente). Clubul nostru a încercat să stea departe de toate discuțiile, dar «zvonurile» degenerează și dorim să-i liniștim pe fanii noștri cu acest comunicat. De asemenea îi asigurăm că toată lumea din cadrul clubului este pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește activitatea și tot ce ne dorim este să facem performanțe și să ne situăm cât mai sus în clasament.”, se arată în comunicatul transmis de Vichenție Popescu, președinte CSM Bucovina Rădăuți.

Conducerea clubului asigură și faptul că Dorin Goian nu a plecat din cauza unor neînțelegeri, ci din motive personale, neexistând discuții contradictorii vis a vis de anumiți jucători.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
19
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts