Șomuz Fălticeni, o nouă demonstrație de forță în Liga a III-a

Revelația acestui sezon în Liga a III-a pare să poarte numele de Șomuz Fălticeni, formație care a devenit liderul Seriei I după un meci excepțional în compania Științei Miroslava. 

Echipa pregătită de Daniel Stoica a întrerupt șirul de victorii consecutive cu un rezultat de egalitate pe terenul uneia dintre contracandidatele pentru promovarea în Liga a II-a. Fălticenenii au evoluat, sâmbătă, 10 octombrie, la Uricani, în compania Științei Miroslava. Ieșenii au început foarte bine jocul, iar până la pauză au punctat de două ori. Primul gol al echipei pregătite de Cristi Popovici a venit în minutul 14 când în urma unei lovituri libere, Alexandru Florean îl învinge pe Claudiu Chindriș cu un șut care a prins pământul. Giani Unghianu mărește avantajul ieșenilor la 2-0 în minutul 32, iar trupa lui Popovici se vedea deja cu sacii în căruță.

După cel mai probabil o ședință serioasă la pauza meciului, elevii lui Daniel Stoica au intrat în teren mult mai montați și totodată motivați să întoarcă rezultatul. Lucru care parțial s-a întâmplat, după ce Franck Tchassem a redus din diferență în minutul 60 după un șut de la 18 metri care nu i-a dat nici un fel de speranță lui Jan Turiță. Christ Afalna a restabilit egalitatea în minutul 82 după o fază superbă creată de Cătălin Tutuță. Astfel, Șomuz Fălticeni a plecat de la Uricani cu un punct care valorează cât trei puncte, în condițiile în care elevii lui Stoica au reușit să revină de la un handicap de două goluri în favoarea ieșenilor.

Prin urmare, în urma rezultatelor înregistrate în runda a V-a a Seriei I a Ligii a III-a, Șomuz Fălticeni devine noul lider al campionatului, iar demonstrația de forță pe care au arătat-o în jocul cu Știința Miroslava spune multe despre echipa pregătită de Daniel Stoica.

Rezultatele etapei a V-a: 

Echipa Gazdă Echipa Oaspete Rezultat
Sporting Juniorul Vaslui Dante Botoşani 1-2
CSM Paşcani Bradu Borca 2-2
Foresta Suceava Hușana Huși 3-0
Ştiinţa Miroslava Şomuz Fălticeni 2-2
CSM Ceahlăul Piatra Neamţ Bucovina Rădăuţi 1-2

Clasamentul Ligii a III-a Seria I: 

În runda următoare, Șomuz Fălticeni va primi vizita pe teren propriu a formației Ceahlăul Piatra Neamț.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alexandru Săvescu

Total
0
Shares
Related Posts