Sponsori Sponsori

Recital de goluri în runda intermediară a Ligii a IV-a

smart

Șomuzul Preutești domină campionatul Ligii a IV-a, dar Juniorul Suceava rămâne în cursa pentru primul loc după victoria categorică în fața formației secunde a Forestei Suceava. 

Ziua a doua a lunii noiembrie a venit cu fotbal în județul Suceava. Asociația Județeană de Fotbal a programat o rundă intermediară la jumătatea acestei săptămâni în Liga a IV-a, iar etapa cu numărul 11 a adus un număr de 36 de goluri în 6 meciuri disputate. Victoria Vatra Moldoviței a cedat pe teren propriu în fața liderului Șomuzul Preutești cu scorul de 1-0. Andrei Ailenei a fost decisiv pentru gruparea din Preutești care de la începutul campionatului nu se mai desprinde de fotoliul de lider.
Juniorul Suceava a făcut instrucție cu Foresta II Suceava și se menține în spatele liderului. Trupa lui Laurențiu Berezoschi s-a impus cu scorul de 5-1. Progresul Frătăuții Vechi nu a avut emoții cu Siretul Dolhasca, formație care nu se mai regăsește în acest sezon de Liga a IV-a. Viitorul Liteni s-a distrat pe teren propriu cu Dorna Vatra Dornei. Fotbaliștii antrenați de Demis Maranda i-au oferit grupării dornene o căruță de goluri câștigând cu 7-0.
Bucovina Dărmănești și Academica Gălănești au oferit recital de goluri în această rundă. Călin Bodnariuc, Sabin Bidașcă, Marius Zaharie (3 goluri), David Barbir au fost marcatorii echipei gazdă. Pentru oaspeți au punctat Ovidiu Rusu, Liviu Coroamă (2 goluri) și Timotei Rusu.
Un alt joc spectaculos a avut loc la Poieni Solca, acolo unde s-a repetat scorul din partida dintre Bucovina Dărmănești și Academica Gălănești. Însă de această dată, oaspeții de la Recolta Fântânele au reușit să se impună cu scorul de 6-4. Jocul dintre Moldova Drăgușeni și Concordia Grămești nu s-a disputat, iar ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc a stat în această rundă.
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: Vasile Constantin
Total
0
Shares
Related Posts