Sponsori Sponsori

Râmnicu Sărat – Şomuz Fălticeni, astăzi, de la ora 18:00

În pragul finalului de campionat, Şomuz Fălticeni se pregătește să susțină ultimul meci din această ediție, un meci care îi va decide soarta din sezonul viitor.

Echipa antrenată de Daniel Stoica se pregătește de ultima deplasare astăzi, la Râmnicu Sărat, unde are nevoie neapărat de o victorie. După un sezon în care au avut parte de suișuri şi coborâșuri, fălticenenii au ajuns să fie în ultima partidă doar la mâna lor și să nu depindă de rezultatele celorlalte echipe. Şomuz a avut ocazia încă din etapa trecută în partida cu Botoșani II să își asigure locul în Liga a III-a și în sezonul viitor, însă nu a reușit să scoată decât un egal la limită, în ultimul meci susținut pe teren propriu. Având și ei nevoie de o victorie din același motiv, Botoșani II a fost echipa care a deschis scorul prin fostul jucător al Şomuzului, Bogdan Melinte, în startul reprizei a doua, în minutul 50. Cu un om în plus din minutul 66, echipa antrenată de Daniel Stoica a căutat cu disperare egalarea care a venit abia la finalul meciului printr-un penalty executat de către unul dintre cei mai buni jucători ai Şomuzului din acest sezon, Eduard Julei. În urma partidei trecute, Şomuz Fălticeni se clasează pe poziția a 11-a cu 26 de puncte, iar meciul de astăzi va decide dacă va rămâne sau nu în Liga a III-a. Dacă pentru fălticeneni încă sunt șanse de a se salva de la retrogradare, lucrurile nu stau la fel de bine și pentru adversara acestora din partida de astăzi, Râmnicu Sărat clasându-se pe penultima poziție a clasamentului, fiind deja retrogradată. Deși Şomuz Fălticeni este clar favorită în acest meci, partida nu va fi una ușoară deoarece cu siguranță gazdele vor dori să demonstreze în ultimul meci jucat în Liga a III-a că poate meritau mai mult în acest sezon. Etapa trecută, Râmnicu Sărat a fost învinsă de către Oțelul cu scorul de 2-0. În tur, atunci când cele două echipe s-au întâlnit ultima dată, învingătoare a fost echipa din Fălticeni, cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de către Eduard Julei pe finalul partidei.

Ne așteaptă o deplasare foarte dificilă prin prisma poziției noastre în clasament. Echipa gazdă nu va avea nicio presiune asupra ei deoarece matematic este retrogadată, însă pentru noi nu există altă soluție decât câștigarea jocului și implicit rămânerea în Liga a III-a și în sezonul următor. Cred că merităm ca echipă, ca oraș să ne menținem în Liga a III-a. Băieții sunt motivați și încrezători că putem câștiga acest joc. Depindem doar de noi în lupta pentru evitarea retrogradării

, a declarat managerul-sportiv al Şomuzului Fălticeni, Iulian Darabă.

Dacă elevii lui Daniel Stoica vor reuși să se salveze de la retrogradare și vor sărbători la finalul partidei din acest week-end sau nu se vor salva și va fi ultimul lor meci în Liga a III-a, se va astăzi, de la ora 18:00, pe Stadionul “Municipal” din Râmnicu Sărat.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts