Eveniment neplăcut pentru juniorii Forestei Suceava în drum spre Timișoara

Foresta Suceava își face debutul în noul sezon de Liga a II-a la Timișoara împotriva Ripensiei. 

Cu probleme financiare existente de sezonul trecut și cu un lot de juniori fără experiență la nivelul Ligii a II-a așa abordează clubul bucovinean începutul noului sezon de Liga a II-a. Conducerea clubului a primit ajutor în cele din urmă din partea unei firme de transport pentru deplasarea de la Timișoara. Însă ghinionul pare să nu-i fi ocolit pe suceveni, în timp ce se deplasau înspre Timișoara, autocarul echipei a întâmpinat o serie de probleme. Jucătorii Forestei Suceava au ajuns într-un final aproape de ora 3 noaptea la Timișoara.

Tineri, fără experiență și în fața unui adversar care abia așteaptă să muște din ei, sucevenii se văd în fața unui meci dificil. Un eventual eșec în prima etapă ceea ce pare să se și întâmple având în vedere că la pauză, Ripensia Timișoara conduce cu 8-0, ar îngreuna sitauția Forestei pentru că acei care declarau că vor ajuta clubul își vor pierde interesul, iar scenariul unei desființări este cel mai plauzibil.

Echipele de start: 

Ripensia: G. Gakos – Ad. Popa (cpt.), Hecsko, Vlădia, C. Toma, Dumiter, Stoi, Zaluschi, Ad. Ungureanu, Mediop, Matiş
Rezerve: I. Rădulescu – Horcea, Bobină, Fl. Nanu, L. Luca, Semeniuc, Apro
Antrenor: Remus Steop

Foresta: Alexandru Dohotariu – Călin Colţuneac, Ştefan Breniuc, Lucian Ciubotaru, Alexandru Negrea, Marius Raţă, Bogdan Bolocan, Cătălin Stancu, Robert Bosânceanu, Bogdan Buterchi, Alin Scutariu
Rezerve: Sebastian Bîlbă – Valentin Sorodoc, Ianis Onuţ, Şimon Mandiuc
Antrenor: Florin Cristescu

Total
0
Shares
Related Posts