Sponsori Sponsori

Raliul Bucovinei – suficiente repere de neratat

La 34 de ani de la revenirea județului Suceava între gazdele etapelor din campionatul național, organizatorii au pregătit o configurație deosebită a competiției.
Joi, 28 octombrie, la ora 13.30, pe platoul din Câmpulung Moldovenesc, unde vor fi parcul service și festivitatea de premiere de sâmbătă seara, va fi organizată conferința de presă la care vor participa sportivi și organizatori. În partea a doua a zilei de joi, echipajele vor face recunoașterile probelor speciale.

Vineri, totul se mută la Suceava. La prânz, mașinile de concurs vor fi supuse verificărilor tehnice inițiale. De la ora 13.30 începe Suceava Rally Show. După prezentarea oficială, echipajele vor parcurge traseul special amenajat pe drumul spre Cetatea de Scaun a Sucevei.
Sâmbătă e lupta cea grea cu secundele. Încă de dimineață, echipajele vor lua startul pe prima Proba Specială – SADOVA (12,3 km) spre Paltin, probă urmată de PS2 – CIUMÂRNA, spre Sucevița. În imediata vecinătate a renumitei mănăstiri e regruparea, după care concurenții vor parcurge cele două probe în sens invers, spre Sadova, probe numite SUCEVIȚA, respectiv PALTINUL. După oprirea în Parcul Service din centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, concurenții mai au două treceri pe PS Paltinul, cea din urmă fiind Power Stage, cu punctaje suplimentare pentru primii clasați.

Raliul Bucovinei este a X-a etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano 2021 și este organizat de XS Motorsport în colaborare cu Consiliul Județean Suceava, primăriile municipiilor Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Mașina oficială a competiției este Toyota.
Total
0
Shares
Related Posts