Bucovina Rădăuți, tot mai sigură de prezența în play-off

Ionuț Plămadă și compania au câștigat la limită duelul cu Știința Miroslava și sunt tot mai aproape de prezența în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a.

Ajutată și de rezultatele înregistrate în această rundă, Bucovina Rădăuți se ține scai de locul al treilea, deși mai sunt patru etape destul de grele pentru elevii lui Plămadă. Rădăuțenii și-au arătat repede colții în jocul cu Știința Miroslava, iar ocaziile din startul meciului au fost fructificate într-un final de golgheterul echipei, Ionel Stoian. Atacantul bucovinenilor a reușit o dublă de trei puncte. Mai întâi în minutul 35, Stoian a deschis scorul pe Municipalul din Rădăuți, scor care s-a păstrat până la pauză.

În repriza secundă, Sotian a mărit avantajul echipei în minutul 53, iar publicul rădăuțean, prezent în tribune după multă vreme, devenea tot mai liniștit. Însă ultimele 10 minute au fost cu emoții pentru echipa rădăuțeană. Giani Unghianu reduce din diferența de pe tabelă în urma unui penalty. Totuși, rezultatul a rămas neschimbat până la final, iar rădăuțenii au pus mâna pe cele trei puncte atât de importante în economia acestui campionat.

În ultimul joc din acest an, Bucovina Rădăuți se va deplasa săptămâna viitoare pe Areni, unde o va înfrunta pe Foresta Suceava.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts