Sponsori Sponsori

Rădăuțenii vor să încheie anul cu o victorie în fața formației Sporting Juniorul Vaslui

Bucovina Rădăuți va evolua sâmbătă, 14 noiembrie, în compania singurei echipe care a reușit să o învingă pe teren în turul campionatului. 

Ultimul joc dintre cele două formații s-a disputat în condiții speciale și asta datorită numărului foarte mare de infectări cu Covid-19 din tabăra rădăuțenilor. Învinși cu scorul de 3-1 în jocul tur, elevii pregătiți de Iulian Ionesi caută revanșa și totodată o victorie care să-i mențină în continuare pe podiumul Seriei I a Ligii a III-a. Cu un parcurs foarte bun având în vedere situația financiară, dar și problemele cu care clubul rădăuțean s-a confruntat, jucătorii lui Ionesi așteaptă pași greșiți și din partea formațiilor Foresta Suceava și Știința Miroslava care se vor înfrunta în jocul direct. În cazul unei victorii a Bucovinei Rădăuți și cu un rezultat de egalitate între echipa lui Ivan Gvozdenovic și cea a lui Cristi Popovici, rădăuțenii ar avea șanse foarte mari pentru ocuparea cel puțin a locului secund în Seria I.

Dragoș Tătar: ”Avem șansa să fim cel puțin pe locul doi la finalul anului”

”Ne dorim foarte mult să încheiem anul cu o victorie, să demonstrăm încă o dată valoarea grupului, chiar dacă în vară nu ne dădea nimeni șanse suntem la mâna noastră să fim în primele două locuri în pauza de iarnă. Chirilescu este suspendat, în rest tot lotul fiind valid.”, a declarat Dragoș Tătar, antrenorul secund al rădăuțenilor. 

Clasamentul Seriei I a Ligii a III-a: 

După această rundă, Liga a III-a ar urma să intre într-o pauză până pe data de 13 martie 2021.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts