Sponsori Sponsori

Asociația Club Sportiv Viitorul Solca – o oportunitate excelentă pentru copiii pasionați de fotbal

Pentru copiii născuți între 2012 și 2018, Asociația Club Sportiv Viitorul Solca oferă o șansă de a învăța și de a juca fotbal într-un mediu sănătos și distractiv. Clubul se concentrează pe formarea jucătorilor, cu antrenori licențiați care vor ajuta fiecare copil să-și îmbunătățească jocul și să-și dezvolte abilitățile.

Dacă sunteți în căutarea unei activități sportive care să-i ajute pe copiii dumneavoastră să-și petreacă timpul liber într-un mod constructiv, sănătos și distractiv, fotbalul poate fi alegerea potrivită! Fotbalul este un sport excelent pentru copii, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de coordonare, agilitate și forță fizică, dar și de a învăța abilități importante de echipă, cum ar fi comunicarea și colaborarea.

La Asociația Club Sportiv Viitorul Solca, copiii sunt încurajați să se bucure de sport și să se concentreze pe îmbunătățirea jocului lor într-un mediu competitiv și plăcut. Clubul se concentrează pe formarea jucătorilor și pe pregătirea lor pentru competiții, încurajând fiecare copil să-și atingă potențialul maxim.

Indiferent de nivelul actual de fotbal al copilului dumneavoastră, Asociația Club Sportiv Viitorul Solca oferă o gamă largă de grupuri de inițiere și performanță, astfel încât fiecare copil să se poată dezvolta într-un ritm propriu. Cu antrenori licențiați, copiii vor primi îndrumare și feedback personalizat, pentru a-și îmbunătăți jocul și a se bucura de fotbal într-un mediu prietenos și plăcut.

În plus, Asociația Club Sportiv Viitorul Solca oferă o gamă largă de oportunități de participare la competiții, permițând copiilor să-și testeze abilitățile și să se bucure de fotbal într-un mediu competitiv. Cu profesori antrenori experimentați, clubul este dedicat formării jucătorilor și încurajării lor să își îmbunătățească jocul într-un mod distractiv și plăcut.

Pentru a afla mai multe despre Asociația Club Sportiv Viitorul Solca și despre modul în care copiii dumneavoastră pot beneficia de această oportunitate excelentă, nu ezitați să sunați la unul din numerele de mai jos:

  • Prof. antrenor Șulschi Andrei Iulian – 0754.413.483
  • Prof. antrenor Horeiciuc Sergiu – 0758.394.822
Total
0
Shares
Related Posts