Liga 3 | Deplasare dificilă pentru Foresta Suceava în runda a IV-a

mbătă începand cu ora 17:00, în cadrul rundei cu numărul 4 din Liga a III-a Seria I, Foresta Suceava va juca în deplasare împotriva celor de la Știința Miroslava.

Cele două echipe se cunosc foarte bine, având în vedere faptul că în ultimele două sezoane s-au întâlnit de patru ori, atât în Liga a II-a cât și sezonul trecut în Liga a III-a. Mai interesant decât duelul “actorilor” din teren se anunță cel al băncilor tehnice, acolo unde se vor afla Petre Grigoraș antrenorul Forestei și Cristi Popovici, noul antrenor al “ieșenilor” de la Miroslava.

Sezonul trecut, meciul tur s-a disputat tot la Uricani, locul unde își dispută meciurile de pe teren propriu cei de la Știința Miroslava, în runda a X-a, iar “galben-verzii” au suferit o înfrângere grea cu 4-0, în urma unei evoluții foarte modeste.

Rezumatul video al acelui meci îl puteți urmări aici:

În retur lucrurile au stat cu totul altfel, Foresta luându-și revanșa cu un 3-1 spectaculos pe “Areni”, după dubla lui Robert Martin și golul înscris de Cornel Căinari.

Din primul 11 folosit atunci de Florin Cristescu, nu se mai află în lot, portarul Florin Logofătu și jucătorii, Mocanu, Vremea și Artenie plus Bejenar și Ionescu care au intrat după pauză.

Un rezumat video al meciului din retur îl găsiți aici:

Știința Miroslava este o echipă mult schimbată față de sezonul trecut cu mulți jucători tineri însă a reușit să dea o lovitură importantă prin aducerea lui Cristi Popovici care va debuta sâmbătă împotriva fostei sale echipe, Foresta Suceava.

De partea cealaltă, Foresta Suceava va ataca cu Alexandru Marin, golgheterul celor de la Miroslava în sezonul trecut cu 15 goluri înscrise și vine cu un moral excelent după calificarea în 16-zecimile de finală ale Cupei României.

În acest sezon, Foresta este neînvinsă în meciurile oficiale având patru victorii, două în campionat și două în Cupa României, ce e drept toate au fost reușite pe teren propriu, iar în singura deplasare din acest sezon a înregistrat o remiză, 1-1 pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc.

Petre Grigoraș nu se va putea baza în acest meci pe Andrei Cerlnică și Vlad Stănescu, ambii fiind accidentați, însă chiar și fără cele două absențe foarte importante, “galben-verzii” pornesc cu prima șansă.

Va reuși Foresta să se mențină neînvinsă și după runda aceasta? Cine va ieși învingător din duelul Popovici vs Grigoraș? Toate acestea le vom afla sâmbătă de la ora 17:00.

 

Articol scris de: Marius Nicolae

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts